• Hnlovac
    2.5k
    Petko u Istru na posudbu 1/1
  • Goncalo Santos
    103
    Brzo cemo slusati Tarzanova javljanja kako je Bruno izrazio zelju za povratkom i da nakon svega cime je zaduzio klub zasluzuje jos jednu priliku, da ima nedovrsenog posla u vidu osvanja titule, njegovo iskustvo je neprocjenjivo i Dinamo bi ga morao sto prije vratiti.
  • Kermit
    581
    A di je Pjaca? O njemu se ništa ne piše....
  • Crusades
    16.7k
    Vježba individualno s Rogom kod nekog lika u Šibeniku

Ne trgaju se baš previše za našim senatorima.
  • Kermit
    581
    Ne trgaju se baš previše za našim senatorima.Crusades

Na kraju ispada da im je Dinamo bio stvarno/samo bankomat.

Ristovski - bez kluba
    Pjaca - bez kluba
    Petković - još uvijek bez kluba
    Ademi - kod Krznara, inače bi i on bio s njima u kaegoriji
    Bočkaj - Varaždin (toliko o talentu i klasi)

Naravno, ne sporim da su dečki Dinamovci i da su se trudili. Želim im sreću dalje u karijeri, ali mogli su i malo zakočit u pregovorima s Bobanom.
  • Crusades
    16.7k
    Mislim da će svi nać klubove, ali daleko je to od onoga da će se trgat za njima zbog prošlosezonskih predstava.
  • Ludovic IX
    9.1k
    pjaca je rizik svakome kao i rog.. uzet će ih netko ali na malu plaću i moguće bonuse
  • Kermit
    581
    Slažem se s vama, naći će oni klub.

Ovako ispada da je ovo dobar reality-check i nama kao navijačima i njima kao igračima. Nema nezamjenjivih, puna su groblja takvih. Jest da je šok na početku bio velik, ali je i to prošlo....

I kako smo se kao klub ponašali kao pijani milijarderi prilikom dovođenja igrača i potpisivanja ugovora. Nije moje pa nek se troši. Sve je to posljedica mitomanije nečastivog iz Međugorja i njegovog načina rada. Pa je ekipa zabrijala da zato što dolaze u Dinamo odmah u staru imaju 200K, 300K plus ono kaj traže.

Po svemu što se vidi izvana, Boban uvodi reda i to ima itekako smisla.
  • Nogo
    8k
    Pjaca i dalje bez kluba. Interes pokazuju bogataši?
    Marko Pjaca postao je slobodan igrač prije gotovo mjesec dana, nakon što je s Dinamom raskinuo ugovor. Pjaca je predstavljao problem klubu jer je u ugovoru imao klauzulu da mu se isti produžuje čim jednom zaigra u tekućoj sezoni. Boban je zbog toga Pjaci rekao da ne igra na razini svoje plaće (1.2 mil. eura godišnje) te da si može tražiti novi klub.

Podsjetimo, Pjaca se u Dinamo vratio u srpnju 2024. godine, nakon niza godina provedenih u inozemstvu. U prvenstvu je odigrao 34 utakmice, postigao 6 pogodaka i upisao 6 asistencija. U svim natjecanjima zajedno skupio je 44 nastupa, pritom zabio 9 golova i dodao 9 asistencija.

Upitno je u kojem će klubu nastaviti karijeru, a spominje se interes bogataša iz Saudijske Arabije, Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

/Index
  • Bjelko77
    29
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/sergi-za-germanijak-kad-slusate-olma-zaljubite-se-u-dinamo-yamal-samo-se-prekrizite/147619

"Da, definitivno jest. Olmo je uvijek lijepo pričao o Dinamu, ne samo meni. Znam to kad sam bio dio prve momčadi. Kad slušate kako Dani priča o Dinamu, onda se odmah zaljubite u ovaj klub! Čim sam završio razgovor s Albertom Capellasom, nazvao sam Danija, da mi ispriča još neke stvari o Dinamu. Odmah mi je kazao; 'Sergi, to ti je sjajna odluka, Dinamo ti je super!' Pričao mi je da su Dinamo i grad Zagreb fantastični, da ću uživati i igrački napredovati. Nakon razgovora s njim još sam više bio siguran da sam donio ispravnu odluku."

Opet, jedan jedini Dani Olmo
  • Mihaljević
    13.2k
    Drago mi je da su napokon krenuli cijeniti Olma nakon situacije sa Nicom Williamsom, daleko najbolji igrač Barcelone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.