• kibatech
    60
    pretpostavljam da nece biti nikakvog domjenka ili nesto slicno za tih 128?
  • OPZ
    21
    Piše li vam na ovim novim godišnjim iznad imena i prezimena Sezona 2025/2026. Uvijek je pisala sezona, pa ne znam jel tako svima ove godine ili je samo meni gospođica tako isprintala bez sezone
  • miro
    6.8k
    Meni je još zanimljivije da nema nikakvog broja godišnje, samo barkod, a ako se ne varam trenutna stranica tickets.gnkdinamo.hr u nekim slučajevima traži unos broja godišnje
  • OPZ
    21
    Da, nema nikakvog broja. Izgleda ćemo trebati na nekakvo informatičko opismenjivanje glede uporabe tih kodova ako ih bude trebalo koristiti
  • Crni86
    12.1k
    Ja sam uzeo preko neta i imam broj godisnje na stranici. Moguce da samim skeniranjem qr koda ce se sve odradivat i nece trebat upisivat nigdje broj.
  • miro
    6.8k
    Moraju onda web forme promijeniti
  • ivanzg
    377

Kad sam početkom sezone pisao da kentauri ne rade i da je cijeli sistem loš jer se ne smije uvjetovati postotak dolaznosti kad je bilo vidljivo i dosta jasno da ljudi ulaze na svakakve načine ne svojom krivicom bio sam ismijavan i ne zamjeram nikome ništa, sezona je prošla i sad kak je je ali me zanima da li se stvarno radi na tome da skeneri napokon rade, da ulasci budu evidentirani i da to bude jasno i transparento kod prodaje godišnjih za Kranjčevićevu ili će opet po starom pa ako očita dobro a ako ne opet dobro.
  • Papastrumf
    17.3k

Nisu kentauri problem nego rucni citaci.
  • miro
    6.8k
    I kentauri su problem, na Sjeveru otprilike svaku 10.kartu ne očita
  • skener
    4.6k
    Klub mora prije početka sezone vrlo jasno reći ovisi li pravo kupnje godišnjih iduće sezone o dolaznosti ove ili ne?

Manje je bitno hoće li odgovor biti da ili ne, ali kako god se odluči toga se onda mora držati i nema odustajanja.
    Klub postavlja pravila, ali ih mora onda i poštivati.
    Ne možeš ljude vući za nos kao što je to ispalo ove godine.

Na početku sezone se organizirala presica, sve se detaljno objasnilo. Ljudi dolaze na utakmice, prepuštaju mjesta, ovi koji nemaju godišnju uredno skeniraju ulaznice u aplikaciju i na kraju što od toga imaju? Bodove koje mogu zamjeniti za privjesak i to je to.
  • Mi smo uz tebe
    1
    Pozdrav svima!
    Imam pitanje vezano uz online kupnju godišnje karte. Kupio sam godišnju kartu preko Aircasha, novac mi je skinut s računa, ali još nisam dobio nikakav e-mail s potvrdom kupnje, niti vidim kartu online.
    Je li netko imao sličan problem?
  • Rile
    92
    ako skeneri na ulazu (ručni ili kentauri, nebitno) nisu pouzdani, najbolje staviti negdje na tribini, uz sank po jedan skener pa da se i tamo može skenirati.

Ne srvara se gužva na ulazu, ak nejde nejde, a ekipa si može potvrdit dolazak tijekom cijele tekme.
  • Do kraja2023
    302
    Bio danas po godisnju al vele nemaju vise jel su jucer bili neki decki palili svoje onda su poceli i tudje.Al bar sam dobio saku pepela, u svakom zlu neko dobro.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Bio danas po godisnju al vele nemaju vise jel su jucer bili neki decki palili svoje onda su poceli i tudje.Al bar sam dobio saku pepela, u svakom zlu neko dobro.Do kraja2023

jesi dobro frende
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.