• Noel
    12.9k
    Kad na Pampasu otvorimo sezonu sa napadačkim trojcem Hoxha Kulenović Cordoba iza njih Mišić Stojković u obrani Theo Galešić Gabriel Nevistić. Svi koji smo se veselili remontu ćemo spojeni na aparate bit lagano. Ljubičić i Goda jedini novi u prvih 11.
  • Mali Zeus
    18.1k
    Eto drame.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Dinamo je doveo Lisicu sto znaci da mu nikakva rotacija ne treba. Kakva hrpa govana. Ja ga prodavao ne bi, od krila bi se rijesio Hoxhe i Spikica i pokusao dovest nesto bolje, pa i da ne dode niko onda se lakse ulozi u napadaca.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Siguran sam da ce ostat ako se svidi Kovi, a navodno je bio dobar na tekmi. Moglo bi ga se zadrzat, meni se cinio skroz ok kad je igrao
  • Paggini
    57.2k
    Mi za 2 milijuna možemo dovesti puno, PUNO bolje krilo od Cordobe. E sad je pitanje, hoćemo li dovesti?

Bilo bi mi žao da sva cetvorica odu, ali ako dođe neki Nordin ili Ojeda ili neki takav lik, neću se suza naprolijevati, ali ako posao prođe, nije loš posao.
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Ne bi ovog malog pustio, znam da ga pola Zone ne šmeka, ali meni ima nešto u njemu što mi se sviđa. Prošle godine protiv Gorice doma (dobili smo 2-1, još je Jakir bio trener) uživo mi je bilo top kako lagano se kreće i nađe prostor. Ima tehniku, ima drskost za krilo, a što se dogodilo da nije pokazao poslije ništa je opet malo i čudno. I u Varaždinu je dao gol glavom kad smo dobili 1-0, ima u njemu nogometa, a sad kako će i što biti pitaj Boga, ali ja bi ga ostavio bar još do zime (ali mu i dao pravu šansu).
  • Dinamosaurus
    26
    pa mislim dio razloga zašto je Cordoba bio €2mil je dob, svi znaju da ima potencijala i zato vrijedi toliko

Vjerujem da postoji bolje krilo za te novce ali imalo bi puno manju pre-prodajnu vrijednost a to je za Dinamo bitno
  • Paggini
    57.2k
    Vjerujem da postoji bolje krilo za te novce ali imalo bi puno manju pre-prodajnu vrijednost a to je za Dinamo bitnoDinamosaurus

Kad već pričamo, koliku vrijednost misliš da bi Cordoba mogao postići za 2 godine, sa 23 godine? Ja mislim da bi mogao biti podosta koristan u nekim konfiguracijama, ali da će biti neko vanserijsko krilo, to nekako sumnjam.

Ima tehniku, ima drskost za kriloDr Hofmann

Nit ima tehniku, nit ima drskost hahah. Grozan mu je dribling, a ni ne ulazi uopće u duele kad je na krilu. Ali, jak je kao bik i ima dobru brzinu s loptom, a očito i šut. Mislim da kad bi mu RPG davao lopte kao što je Goda jučer Vareli - u prostor po podu ili zraku, pa da izbije u trku 1 na 1, da bi tu mogao raditi dar mar, ali većinu lopti je dobivao u noge, okrenut leđima golu na 30- 40 metara na krilu. I onda pimpek.
  • Dinamosaurus
    26
    koliku vrijednost misliš da bi Cordoba mogao postići za 2 godine, sa 23 godine?Paggini

Izrazito teško za reć - ako ostane u Dinamu koji luta ili nekom sličnom klubu u krizi (mijenjanje trenera, rezultatske krize) vjerojatno stagnacija

Ali ako bude dobio šansu i igrao dosta i pokazao svoje kvalitete (dok taktički tim skriva nedostatke), ako poboljša slabe strane i uklopi se (ili Dinamo ili neki drugi tim), mogao bi udvostručit ili čak utrostručit vrijednost

To je taj gamble sa mlađim igračima sa potencijalom i svi smo se složili kad je Marić dovodio njega (a i mbukua) da je to dobra ideja, samo je problem eto što je Dinamo cijele sezone bio u must win now mode-u i onda bi rijetko kad dobio priliku
  • Dr Hofmann
    3.2k
    Je poslije prvih par tekmi se izgubio, protiv Šibenika sad u drugom mjesecu je izgledao u kurcu. Ali OK svi gledamo drugačije, meni je u onih prvih par utakmica na početku prošle sezone izgledao dobro, kao da ima futsal tehniku i da ne gleda previše iza :lol: , jebi ga nekom terorist, nekom narodni heroj...

@Paggini A jebi ga, svi se u stvari nadamo da smo uboli pravog igrača, daj Bože da mali odigra vrhunsku sezonu, ubaci se u kolumbijsku repku i prodamo ga u neki Villarreal za 10 milijuna €. Ako ne, ostati će upamćen u našem navijačkom folkloru ko truba iz Kolumbije
  • Paggini
    57.2k
    kao da ima futsal tehniku i da ne gleda previše izaDr Hofmann

Zato što ima prejebenu tehniku dodavanja kao da je španerčina, sjebo je i mene :lol:
  • Keyser Soze
    14.6k
    Dao bi mu ovu sezonu, mogao bi bit top, ne bi riskirao s prodajom.
  • Dino
    3.9k
    Dobro veli kolega dinamosaurus, njega treba trpat s loptama, vjerujem da se moze othrvat i pobjec bekovima.
  • prefontaine
    2.6k
    Otpisao bih ga tek kad dobije minuta koje su kombinirano, u novijoj povijesti, dobili, recimo, Kastrati i Hoxha, a bude imao lošiji učinak.

A prilično sam siguran da će uz tolike minute i doprinos biti kudikamo veći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.