• Mr Anderson
    12.5k
    Jebi ga, tko zna koliko mu Miško nudio. Možda bi igrao za manje para obzirom na LP, al ne baš za puno manje para.
  • Niko1986
    2.2k
    Ivan Bilić ostaje predsjednik Hajduka.
  • fakin
    961
    a taman sam jučer ovdje napisao tko je idući spasitelj nakon perišić i rakitića, znači pašalić. ali za 3 godine :rofl:
  • Mr Anderson
    12.5k
    Ivan Bilić ostaje predsjednik Hajduka.Niko1986

Pa obzirom na šou s financijama, on im i treba.
  • don
    14k
    zašto im triba? Retardirana odluka, odnosno dobra za nas. On nije za predsjednika, nema nikakce reference za takvu poziciju, a i užasna mu je komunikacija prema van, nešta poput Zajeca kod nas.

on im i treba.Mr Anderson

a za ovo šta ti govoriš, mogli su ga jednostavno pribacit u upravu di bi bia zadužen za financije (kako se i najavljivalo) i nać novog predsjednika.
  • Dendle71
    176
    Ja jednostavno ne razumijem kaj se dolje zbiva. Pa zar nisu izbori bili za NO? Kakve to ovlasti njihov NO ima? Ovako na prvu izgleda kao da je LJPV glavni šerif te da on odlučuje ama baš o svemu a da se upravu I PU ništa ni ne pita.

I izjave njihovog novog trenera su mi čudne. Priča se provlači već tjednima i tjednima je već bilo jasno da im je on trener i da je s njim sve dogovoreno. Njegova izjava je pak, da se čuo s novim ljudima i da su mu dali podršku inače ne bi došao. Znači, po meni je to jedan izorkestrirani igrokaz gdje je već unaprijed bilo određeno koji ljudi dolaze na koje pozicije. Pa za to im nije trebala farsa s izborima.
  • rakurs
    1.6k
    Prpić u Porto. Kaže SD i SN. Za 7 milja.
  • hardek
    5.1k
    Sta je je dobru su paru izvukli za njega. Iako će to vjerovatno biti nekih 5 milja fiksno + 1,5 milja u bonusima na kraju
  • tigric
    741
    Ma nekako je to sve tanko, ipak doznaje Slobodna, a oni su teško žutilo.
  • vjeko1701
    16.3k
    Da ne bi bilo da je tih "skoro 7" zapravo 6,5 gdje su uračunati svi mogući bonusi i plaća igraču.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Ma nema sanse da 7m dobiju za njega.
    Kikser nista posebno.
  • Mr Anderson
    12.5k
    za ovo šta ti govoriš, mogli su ga jednostavno pribacit u upravu di bi bia zadužen za financijedon

On je stručan u tome, radili smo nekad u istoj firmi iako u različitim sektorima. Hvalili su ga da je dobar u svom djelokrugu rada.
  • Tvrdica McTvrdi
    906

Nebitno za novce, meni nije jasno da Porto ne može dovest boljeg stopera. Ali dobro, tako su i za Biuka, Vuškovića govorili nema šanse da su te pare pa je ispalo toliko.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Prema našim saznanjima, Hajduku je stigla ponuda na 5 milijuna eura plus još jedan u bonusima, što se čini primamljivo, ali još ništa ne valja tvrditi dok posao ne bude završen, s obzirom da je interes pokazao i još jedan klub. Dalmatinski portal
  • don
    14k
    On je stručan u tome, radili smo nekad u istoj firmi iako u različitim sektorima. Hvalili su ga da je dobar u svom djelokrugu rada.Mr Anderson

pa znan da je stručan u tome, zato ga i pribaciš u člana uprave za financije. U posao u kojem je jedino i stručan a ne na najvažniju figuru kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.