• OsamŠest
    5.7k

Ima već u zagićima, njegov imenjak - Kaloyan Kerin :grin:
  • Krizy
    58.6k
    Imali smo igrača s 18 nastupa za reprezentaciju Bugarske, iako je nastupao nakon odlaska iz Dinama.

Kutinjanin Igor Tomašić igrao je 3 godine za Levski, dobio državljanstvo i odigrao 18 utakmica za reprezentaciju Bugarske.

24825-zoom.jpg
  • skener
    4.6k
    Talentirani Dinamov 16-godišnjak Dino Delkić karijeru nastavlja u Milanu

Delkić je prošle sezone u 29 nastupa za Dinamove kadete zabio čak 17 golova i jedan je od perspektivnijih Dinamovih mladih napadača.

'Bit će važan kotačić Milanove mlade momčadi. Riječ je o jednom od najvećih hrvatskih talenata koji je došao potpisati ugovor. To je smjer u kojem će Milan ići; dovođenje perspektivnih i mladih igrača u svoju akademiju kao zalog za budućnost', prije dva tjedna objavio je Milan News.

Ove srijede pak iz talijanskog velikana stigla je potvrda transfera.
    Naravno, teško je za povjerovati da će Delkić imati prilike igrati s Lukom Modrićem, ali dolazak na San Siro sigurno će mu biti snažan poticaj za daljnji rad, a vjerujemo i napredak.

Jer ako ga su ga Crveno- crni opisali riječima 'Milanova budućnost'....
    Doduše, u Dinamu su ga htjeli zadržati, ali Delkićevi 'savjetnici' imali su drugačijih planova, kompliciralo se oko stavki ugovora, te su brže bolje prihvatili ovu opciju, odnosno odlazak iz Maksimira.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/milan-doveo-talenta-iz-dinama-evo-zasto-je-otisao-s-maksimira-20250702
  • Enco
    499
    Nadam se da će Zvone sa Španjolcima brzo vratiti povjerenje klinaca i roditelja u školu i da neće biti više ovakvih ranih odlazaka.
  • marcio amoroso
    43.1k

Uvijek ćeš imati pohlepnih ili nezadovoljnih roditelja. To je normalno.
  • Enco
    499

Slažem se, ali nisu uvijek roditelji krivi.
    Bilo je tu puno propusta (ne samo ovaj slučaj) od strane kluba zato su neki ljudi bivši,a Španjolci unutra.
  • Dzoni
    1.5k
    Sretno propadanje u Italiji
  • Crusades
    16.7k
    Na prste jedne ruke se mogu izbrojati klinci koji su kasnije postali nekakvi igrači a koji su prije 18.-20. godine otišli van, ali i dalje ima roditelja koji misle da će prije uspjet vani, a ne tamo gdje si prošao cijelu nogometnu školu.
  • Pacho
    1.9k
    Zar ne dovodimo i mi klince sa svih strana? Jesu li i njihovi roditelji losi? Ja na ovo gledam kao propust kluba.
  • deda
    38.3k
    Posljednjih 20 godina iz Hrvatske je otišlo stotine mladih nogometaša ispod 18 godine. Svi su bili "ekstremni talenti". Sad mi nabrojite tko je od tih "ekstremnih" talenata dogurao do reprezentacije. Jedini koji meni pada na pamet je Perišić i od novijih Fruk, Kotarski i Vušković.

I sad kad ste promislili o tome što vam govori ta statistika? Koje zaključke možete i pouke izvući iz ove priče?
  • Dzoni
    1.5k
    Fruk, Kotarskideda

S tim da su se i oni tražili po HNL klubovima nakon odlaska u akademije Ajaxa i Fiorentine
  • Crni86
    12.1k
    Fruk, Kotarskdeda

Ova dva su se morali vratit u hrvatsku i krenut skroz ispocetka tako da bi reko da je za njih taj odlazak van opet bio promasaj, samo su u pravom trenutku karijere promjenili misljenje i vratili se.
  • deda
    38.3k
    Eto pustio sam vas da dodate taj detalj u priču još.
  • Pacho
    1.9k
    Livaja?
  • Jurki
    18.3k
    Sad mi nabrojite tko je od tih "ekstremnih" talenata dogurao do reprezentacijededa

Livaja?Pacho

Livaja nikad nebi dosel do reprezentacije, da se nisu pozivali igraci po regionalnom kljucu.
    Livaja je igrac za Hnl, ali za reprezentaciju kak je Hrvatska nije.
    Broj njegovih nastupa za repku to i pokazuje.
    Isto tak to je igrac kojem svakakve pizdarije koje radi prolaze samo u Hnlu jer je zasticeniji od Velebitske degenije i lickog medvjeda skupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.