• Sajla
    10.3k
    Ali i "redovne" godišnje isto ne gledaju dolaznost.skener

to nisi znao do neki dan, zato je i bilo toliko pitanja oko toga gdje si ljudi mogu provjeriti postotak dolaznosti. u svakom slučaju se nadam da će to ove sezone biti u potpunosti implementirano.

slažemo se u jednom - da želimo da što veći broj ljudi može doći i pogledati dinamovu utakmicu. nadam se da će tako i biti.
  • Tvrdica McTvrdi
    884

Onda neka nas na 50k, ja zadovoljan
  • Hnlovac
    2.5k
    Nek nas je i 49 999 ako je balkandeda učlanjen
  • mokoxax468
    1.3k
    Kupio online godišnju, dobio mail potvrde i u njemu barkod godišnje. Ali istu ne vidim u aplikaciji. Jel tako i drugima što su kupili online?

I od kada je moguće preuzeti fizičku kartu, muči me sada ovo jel sve ok prošlo :sweat:
  • Rex Ramae
    3.4k
    Koliko je prošle godine godišnjih bilo u slobodnoj prodaji online?
  • skener
    4.6k
    Ako se dobro sjećam oko 1100 karata je bilo u prodaji nakon što su kupili oni koji su imali godišnju i sezonu prije
  • PetkoDaniOršaGol
    316
    Ista stvar. Zvao sam u klub, kažu da će kroz par dana biti vidljivo. Ako si dobio mail potvrde, miram si. Mene isto oprala paranoja na prvu :)
  • MateG
    34
    Ja sam u ponedjeljak poslao mail i jučer su me zvali, kasnije danas idem tako da bez brige
  • Rile
    91
    točno to, ne vidim smisao da postoje godišnje prve i druge kategorije.

Jedino pravedno je da se gleda dolaznost (ne znam da li se u aplikaciji bilježe dolasci godišnjaka, ako da, onda i klub ima te podatke) i onda nema nikakvog problema. Klub odluči koliko godišnjih želi prodati u sezoni selidbe na Kranjču, pa ako je taj broj i manji od 5000 (npr. 3000), točno znaš kojih 3000 ima pravo prvootkupa i stavljaš limit na određeni broj dolazaka (npr. svi koji su imali 20 i više u sezoni 25/26). Što ostane nakon njih ide u ponudu na sljedećih X ljudi koji su imali 19 dolazaka i tak dalje.

Sve pošteno i transparentno.
  • The Undertaker
    8.3k
    Izgleda da je pravedno ono što ljudima pojedinačno odgovara. Pravedno bi bilo da se gleda i trajanje članskog i pretplatničkog staža, pravednije nego broj dolazaka.
  • Papastrumf
    17.3k
    Izgleda da je pravedno ono što ljudima pojedinačno odgovara. Pravedno bi bilo da se gleda i trajanje članskog i pretplatničkog staža, pravednije nego broj dolazaka.The Undertaker

Samo što klub nema tu evidenciju, osim zadnjih par godina.
  • The Undertaker
    8.3k
    Zakonska obaveza čuvanja računa u Hrvatskoj je 11 godina.
  • Derby
    453
    Izgleda da je pravedno ono što ljudima pojedinačno odgovara. Pravedno bi bilo da se gleda i trajanje članskog i pretplatničkog staža, pravednije nego broj dolazaka.The Undertaker

Ajmo zaboraviti zašto se ljudi nisu htjeli ili mogli učlaniti dugi niz godina i nagraditi vas kojima je svejedno tko vodi i kako vodi kliub.
  • criticus
    4.3k
    Imam pitanje na koje je već vjerojatno dan odgovor, ali svejedno cu pitat:
    koliki broj godisnjih bi se trebao prodati za ZG da ga se "isplati" otvarati svaku utakmicu?

Bolje pitanje bi bilo koliki je okvirni trosak otvaranja tribine: redari, plavi korner, odrzavanje nakon itd...

ZG se sigurno otvara za europske plus derbije, za ostale ako se ukaze potreba. Dakle za 10 utakmica se sigurno otvara a za 24 je zatvoren (kup nisam racunao). Ovime bi dobili taj kontigent za ljude kojima je ZD skup a nisu za Sjevera. I naravno posto na Kranjci ne postoji tribina ZG oni nebi imali prvokup ulaznica za Kranjcu vec eventualno ako ostane... ili dolaznost sviju gledati pa podvuc crtu i rangirat.

Edit: pitam jer mi nekako vuče da bi uz tipa 1000 prodanih godišnjih (bubam 260 eura cijena) dobio 500 redovnih koje dolaze plus 500 onih koji bi dosli na male (ne nuzno istih) i na malima bi onda imao na ZG oko 1000 ljudi koji bi uz match daj trosak mogli isplatiti otvaranje tribine. A po meni isplatiti znaci i prihod-rashod=0€ budući da smo jos u izgradnji kulture dolaska na stadion.
  • fakin
    959
    ma kakav ZG, staviš dodatni kotigent 1000 ulaznica za SD i riješio si sve dodatne pretplatnike koji to žele biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.