• cico
    13
    Zna li itko ima li aplikacija Dinamo Plus mogućnost mirror screena?
  • Neron53
    1.8k
    Jebalo vas sprdanje...isao sam gledati koja je reza :)
  • Orc123
    12.4k
    kaj ne gledas tekmu? :lol:
  • Neron53
    1.8k

Jos ne .
    Al sam barem provjerio od koliko sati trebam uvaziti komentare onih koji ce gledati :)
  • prefontaine
    2.5k
    Samo je budala očekivala da ćemo otpisati 20 igrača, potpisat 10 novih, i da će to funkcionirati. Mislim, ja se slažem s Bobanom, trebalo je odraditi kompletan remont, ali ne sad, to je trebalo puno ranije. Ovako ćemo samo ući u kružni tok iz kojeg je pitanje kad ćemo izaći. Nije ovo dobro nikako. Da se razumijemo, ja sam apsolutno protiv Mamića, ali u njegovo vrijeme se ovako sigurno ne bi radilo. Neka nam je Bog na pomoći.
  • dzg2024dzg
    129
    ŽELIMO PRINOVE A NE POJAČANJA!
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ekipa ajmo se malo uozbiljiti. Dosta zajebancije.
  • don
    14k
    Marko Bošnir komentira pripremne utakmice :cool:
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Pa nisu daleko ovi posprdni komentari od stvarnih komentara tijekom pripremnih utakmica.

Od prošle godine, kad se u sedmoj minuti komentiralo protiv onih Bugara da nema tko zabit gol, pa smo im (čini mi se) utrpali šest, do Lecha zimus kad su se u 20-oj minuti vidjeli čudnovati mehanizmi a Cannavaro na trenutak postao trenerska reinkarnacija Marcela Bielse i Wengera istovremeno.

Valjda ljudi vide što žele vidjeti. Ne čudite se kad na prvom lošem dodavanju Kovačeviću bude prišiveno “znao sam da nemre kod nas”.
  • Krizy
    58.6k
    Nije ovo dobro nikako. Da se razumijemo, ja sam apsolutno protiv Mamića, ali u njegovo vrijeme se ovako sigurno ne bi radilo. Neka nam je Bog na pomoći.prefontaine

Dolasci 2013./14.
    Screenshot-20250701-154204-Chrome.png

Odlasci 2013./14.
    Screenshot-20250701-154224-Chrome.png
    Screenshot-20250701-154242-Chrome.png

Europska liga 2013./14.
    Screenshot-20250701-154022-Sofascore.png
  • nemapredaje
    5.5k

Kolega, nisi ubrao sarkazam
  • Toni90d
    1.8k
    Može mi netko reći tko je upravo u prijenosu na Dinamo +? Bijelo-zeleni protiv crvenih :gasp:
  • Krizy
    58.6k
    Upravo s posla, slučajno prebacio na zadnju stranicu i ovo mi zapelo za oči :lol:
    Ništa onda, idem sad sve pročitati.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    jel zna netko kako instalirati Dinamo+ aplikaciju na televizoru? Kad idem medu sportske aplikacije ne mogu pronaci dok s druge strane vidim da ima hdtv :lol:
  • wolfgang14
    2.5k
    jel zna netko kako instalirati Dinamo+ aplikaciju na televizoru? Kad idem medu sportske aplikacije ne mogu pronaci dok s druge strane vidim da ima hdtvdinamozivivjecno

Ako ti ne izbacuje onda nije dostupan za tvoj OS od televizora. Pretpostavljam da nemaš android telku jer bi inače trebao vidjeti. Ako imaš tipa LGTV onda imaš webOS koji nije baziran na androidu i za njega se moraju zasebno aplikacije izbacivat

TLDR: ako ti ga ne izbacuje, vjerojatno niš od tog :sweat:
    Koju telku imaš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.