• dinamozivivjecno
    2.7k
    Samsung televizor iz 2023, sve druge sportske aplikacije mi prikazuje osim Dinamo+ .
  • Jima
    216
    Evo ma na GO. Sad će me žena j.... da se idemo kupati sa djecom, a tekma se bliži. Ulazim opet u kružni tok (obitelj-more-tekma).
  • mali M
    7.9k
    na banneru vidim NK Vrbovec a protivnika neznam.. Inače sad sam se iznenadio kako lijepi mali natkriveni stadion ima NK Vrbovec... 2.500 ljudi, čine mi se montažne tribine, natkriveno i bok.. ljudi mogu normalno sjest, ne kisnuti i pogledat tekmu..
  • wolfgang14
    2.5k
    Samsung televizor iz 2023, sve druge sportske aplikacije mi prikazuje osim Dinamo+ .dinamozivivjecno

No, Samsung TVs do not run on Android TV. Samsung smart TVs use their own proprietary operating system called Tizen OS

Samsung isto nije baziran na androidu. Ostale aplikacije koje vidiš (pa čak i HDTV - što me iznenadilo iskreno) su izbacili svoj app za sve TV platforme ali dinamo+ je samo za TV platforme koje su bazirane na androidu

Edit: ja imam LGTV koji koristi webOS i ja isto vidim HDTV ali nema dinamo+. Hajduk me iznenadio da je pokrio sve TV platforme
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    a nista onda cu namjestiti preko mobitela, u svakom slucaju hvala na pomoci :up: .
  • Marley
    4.4k
    pa neka se ide kupati, gdje je problem?
    Ili joj lijepo objasni da je sunce preeejako skroz do 20 sati, sto rezultira ubrzanim starenjem koze lica (reci joj bore, hiperpigmentacije, a i potencijalni melanom). I nikakve kreme ni tretmani ne mogu sanirati nastalu stetu...

Sorry na offu, ali osjecam se duznom pokusati pomoci kolegi u nevolji :joke:
  • Jima
    216
    Nakon 25g veze i braka sve sam isprike potrošio, ali naći ćemo neko rješenje. U 18.15h otvaram hladnu Velebitsku na Velebitu i pratim novi Dinamo, a oni kako hoće.
  • wolfgang14
    2.5k
    a nista onda cu namjestiti preko mobitela, u svakom slucaju hvala na pomoci :up: .dinamozivivjecno

ako imaš laptop ili PC, mozes projicirat na telku stream. Klikneš samo ovu desno ikonu skroz i odabereš svoj TV

(mozda ima ta opcija i za mobitel, nisam siguran)

Snimka-zaslona-2025-07-01-164111.png
  • gaTeDZG
    1.7k
    Dinamo će danas istrčati u sljedećem sastavu:
    Nevistić (G)
    Živković
    Villar
    Vidović
    Kulenović
    Pierre-Gabriel
    Lisica
    Vinlöf
    Mišić (K)
    Theophile
    Ljubičić

Klupa:
    Filipović (G)
    Goda
    Stojković
    Soldo
    Galešić
    Mudražija
    Varela
    Kulušić

Ajmo plavi!
  • Olmic
    5k
    ktc 2 treninga i odmah prva momcad, mozda Olivari ima pravo ;)
  • Sajla
    10.2k
    -------------Nevistić (G)------------
    --RPG --Živković--KTC--MPV--
    --------------Mišić (K)--------------
    ----------Villar----Ljubičić----------
    ---Lisica-----------------Vidović---
    --------------Kulenović------------

to bi ovak nekak izgledalo? ustvari me najviše zanima kako će stajati trojica u sredini. tko će biti šestica, jedna ili dvije?
  • blue heart 72
    2.3k
    Samo me zanima čime je onaj serator Balkan Deda zaslužio da može prisustvovati današnjoj tekmi?
    Konstantnim pljuvanjem po klubu, ili treba još kaj da imaš pristup tekmi koja je zatvorena za javnost?
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Stojke i Gale na klupi.

* evil Olivari laughter *
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.