• Ivdzo11
    7.5k
    Nakon što je Lindon Selahi kao slobodan igrač napustio Rijeku, isto je učinio i Nais Djouahra, junak finala SuperSport Kupa Hrvatske. Riječani su se nadali da će ostati i produljiti ugovor...

Darijo Marešić (25) pregovara s Istrom o produženju trenutnog ugovora koji istječe 2026. Ako postignu dogovor, Marešić će i dalje igrati kao ključni igrač za Puljane, doprinositi tehničkim i taktičkim kvalitetama te vodstvom. Trenutačno, Transfermarkt procjenjuje njegovu tržišnu vrijednost na 1,20 milijuna eura.
  • don
    14k
    dobro je šta se dolaskom Ljube hajduk vraća na tvorničke postavke, taman kad su se (malo) odmaknili od "svi su protiv nas, sami protiv svih" pa sad kreću opet borbe protiv saveza, lige, Dinama, sudaca...
  • DiddyGuela
    3.7k

Mislim da ce se ljubo i tovari ovog puta jako iznenaditi. Nije ovo 2015. godina pa ce silovat i plakat mamic hns bla bla bla... njihov medijski momentum se ispuhao, procitani su, ne jebe ih vise nitko. Mislim da su na putu prema samounistenju i to nakon sto ih je jakopopusic digao na neki pristojan nivo iako je realno rezultat izostao.
  • Ritam Ulice
    1k
    sad će tek krenut sranja s ovim krimosem na čelu kluba. ide plaćena patetika po portalima itd. svega ćemo se načitat i naslušat
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Možda, ali sada s druge strane stoji Boban, time taj narativ postaje znatno teži...a i mislim da će se mnogi iznenaditi Zvoninim istupima u slučaju napada na Dinamo
  • miro
    6.8k
    Ali riješili su dobar dio budžeta ovime, aj ti sad dođi i žali se da kasni plaća
  • Mali Zeus
    18k
    Na njihovoj strani ultra lijevo orijentirani odvjetnik, dijete prvoboraca i partizana, koji je zanat gradio kod bivšeg jugo drž odvjetnika Nobila, uz tifusarske autore poput Pavičića, Jergovića i Dežulovića, a na našoj Zvonimir fakin Boban. :strong:
  • Filip85
    277
    Zaboravio si Antu "kanta govana" Tomića :)
  • Miro Vugrinec
    9k
    Na njihovoj strani ultra lijevo orijentirani odvjetnik, dijete prvoboraca i partizana, koji je zanat gradio kod bivšeg jugo drž odvjetnika Nobila, uz tifusarske autore poput Pavičića, Jergovića i Dežulovića, a na našoj Zvonimir fakin Boban. :strong:Mali Zeus

Hvala Bogu da je tako, ali po tome tko nam vodi grad i s kojim postotkom pobjeđuje i po anketi na zoni izgleda da ne bi ni nama smetalo da su nabrojani i kod nas na našoj strani.
  • Jay
    2k
    Poslao mi T-com danas poruku da imam cijeli srpanj besplatan HDTV samo ga trebam aktivirati što naravno neću jer ne želim. Ali navodno će njihove europske utakmice biti dostupne samo na tom kanalu, nijednom drugom na Max TV :lol: neka vam to bude jedini europski dvoboj idućih 20 godina i opet nekog pretkola KL, jadnici prokleti
  • Mali Zeus
    18k
    Hvala Bogu da je tako, ali po tome tko nam vodi grad i s kojim postotkom pobjeđuje i po anketi na zoni izgleda da ne bi ni nama smetalo da su nabrojani i kod nas na našoj strani.Miro Vugrinec

Što si ti sad tu sve ubacio, pomiješao i napisao, majko mila, boli glava.
  • rokikaciga
    2.6k
    Dobra pojacanja za Loksu
  • fakin
    953
    rakitić završio karijeru
  • Zg123
    2k
    Lovre Kalinic bio i ostao rupetina. Nekom se zvijezde u zivotu stvarno poklope, kako je taj do Ville dogurao bit ce mi jedna od vecih misterija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.