• Ludovic IX
    9.1k
    galešić ima problem sa brzinom.. a mi stojimo dosta visoko. mora usavršiti postavljanje kao KTC npr i onda to neće toliko doći do izražaja
  • miro
    6.8k
    Znam da su ga baš zbog brzine hvalili ovi s Tribine, kako je on jedan od najbržih stopera u HNL-u
  • Ludovic IX
    9.1k
    pa gledo si utakmice i vidio si da nije
  • miro
    6.8k
    Znam :grin:

evo našao sam i što sam napisao prije par mjeseci:

Meni ne ide u glavu sljedece - ekipa s Tribine ga je hvalila i govorila kako sad Dinamo napokon može braniti kontru i polukontru

I onda ja, kao laik pogledam 3 utakmice i vidim da je lik ZNAČAJNO sporiji od Bernauera
    miro
  • Ludovic IX
    9.1k
    ekipa sa Tribine je sve samo ne relevantna.. jedno je braniti se u rijeci koja ne igrani priblizno visoko ko mi
  • CastAway1986
    3.3k
    Navodno kažu otpisan hahaha...eto osloniti ćemo se na KTC-a samo I igrača koji je većinom igrao trecu ligu s Barcom B..
  • Crni86
    12.1k
    A kaj vas cudi tolika pompa oko galeta? Pa covjek je placen 3 milijuna eura. Nisu bas mali novci i naravno da ce se pisat o njemu kad god i kako god, a pogotovo kada se jos nije prometnuo u najboljeg stopera sto bi trebao po lovi koju smo dali za njega.

I kad ce decko uhvatit formu, i napravit mali kiks opet ce oni iskocit iz pastete. Jbga velika vrijednost transfera, velika pompa i pritisak kaj god taj decko napravio/odigrao.
  • Orc123
    12.4k
    Doslovno prvi clanak napisan koji mu nejde u korist....dosad nitko nije propitkivao njegovu kvalitetu i kolko je placen a s obzirom kolko je kostao moglo se komotno propitkivati....

Propitkuje se status Galesica jer se gura Radeljica u Dinamo, a Galesic je miljama bolji stoper.

Bez obzira na to on ce biti starter ove sezone jer je najkompletniji stoper od svih koje imamo. Mozda je bio preskup ali to sad nema veze....
    On ce biti starter s vjerojatno Dominguezom......nadam se da ce Sergi pokazati da moze odmah upasti u prvih 11...
    Treba ih istrpiti malo, sad imamo i vremena za to.
  • Enco
    498
    U današnje vrijeme kada mediji stvaraju sliku o nekome ili nečemu neki agenti (uglavnom isti) su angažirali svoja plaćena piskarala.
    Doviljno je pogledati tko zastupa igrača i sve bude odmah jasno.
  • Jurki
    18.2k
    dosad nitko nije propitkivao njegovu kvalitetu i kolko je placen a s obzirom kolko je kostao moglo se komotno propitkivatiOrc123

Pocetak godine: Dinamo mora razriješiti kesu jer je Galesic reprezentativni potencijal.
    Nema veze koliko Miskovic zine.

Sredina godine: Galesic je nekvalitetan stoper, Dinamo mora razrijesiti kesu i dovesti Radeljica.
    Nema veze koliko Miskovic zine.

Od sigurnog buduceg reprezentativca do panjčuge u samo pola godine. I to u sezoni kad je kompletna momcad odigrala za kurac.. kriviti samo stopere za debakl je idiotizam.

Sutra se bu nasla neka budala koja bu napisala da zakaj se KTC-u dao novi ugovor?

Piskarala - ko ih jebe i nek se nasaugaju.

Edit: da Galesic nije onu loptu ocistil kod rezultata 2:1 protiv tovara.. kad smo viseli ko luster.. pitanje al bi dobili uopce tu utakmicu i bili na kraju makar drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.