• NORTE
    17.1k
    nakon ovih dobrih nastupaIvdzo11

Screenshot-20250629-221534-Samsung-Internet.jpg
  • Sajla
    10.1k
    Jebote 200tis eura je cist dobra cijena za Majkica...ova tovarija stvarno na aparatima kad nemaju za Majkicarokikaciga

kakvi majkići, banići, lučići... čeka se da Neuer odradi obaveze na svjetskom klupskom i eto ga u ajduka, ovo je ta godina
  • Paggini
    56.4k
    Ok, izašli smo u susret Eszeku. Nije mi drago, kao vjerojatno nikome ovdje. Ali trebat će i nama izlaženje u susret, a sumnjam da će Boban dopustit da ga se zajebava. A Vrba je ionako naš agent spavač, sposoban iznutra uništiti Osijek.

Ipak lajka svaku objavu na Zoni, naš je čovjek.
  • bbb medimurje
    4.1k
    ALEN GRGIĆ, 30-godišnji krilni napadač, novi je igrač armenskog prvaka FC Noaha, potvrdio je klub na svojoj službenoj stranici. Ugovor sa Slaven Belupom istekao mu je sredinom lipnja i odlučio je otići iz Koprivniceskener

Znaci ides iz Hrvatske u mrtvu Armeniju. Tu si vjerojatno odigrao sezonu karijere, skoro osvojio kup i ides u Armeniju. To je tocno ono o cemu je Topic pisao, nevjerojatno da mu bilo koji klub prve Armenske lige moze ponuditi vise od bilo kojeg kluba nase lige... bas zabrinjavajuce
  • Crni86
    12k
    S obzirom na fenomenalnu sezonu u slavenu, meni je cudno da ga Osijek nije vratio i postavio ga za jednog od svojih novih leadera oko kojeg treba gradit ekipu s mladim deckima kao sto su vrba itd.
  • Tvrdica McTvrdi
    802
    "U tekstu se sad prstom uprlo u Dinamo, a problem je u svima ostalima. Od HNSa koji ne brine o ligi do ostalih klubova koji se ne miču s mjesta 30 godina. Što se tiče novaca, mi imamo i taj problem da su ta konkurentska tržišta, Srbija, Rumunjska, Grčka, Ukrajina, Mađarska prepune tajkuna i/ili državnog novca koji upumpavaju novac u klubove, dok kod nas se eto nije moglo u gradu Šibeniku pronaći parsto tisuća eura da se izbjegne stečaj. Slično sam iskomentirao na temi stadiona, točno se nalazimo u tom sendviču gdje ne igramo po pravilima ni Zapada ni Istoka i zato se sad događa da gubimo od svih. BiH liga će nas preteć po novcima ubrzo."

Iskopirao sam ti svoj komentar od prekjučer na temu. Noah je isti k, državni projekt koji sad može platit više od svih naših klubova.
  • tigric
    736
    Mislim ne znam što se ljudi čude više. Naša liga je dno Europe u svakom pogledu, previše si ljudi umišljaju da hnl ista vrijedi
  • Dudu 9
    723
    A možda on nije htio u Hajduk.
    Realno tko normalan bi htio.
  • vjeko1701
    16.2k
    Znaci ides iz Hrvatske u mrtvu Armeniju. Tu si vjerojatno odigrao sezonu karijere, skoro osvojio kup i ides u Armeniju. To je tocno ono o cemu je Topic pisao, nevjerojatno da mu bilo koji klub prve Armenske lige moze ponuditi vise od bilo kojeg kluba nase lige... bas zabrinjavajucebbb medimurje

Službeno možda i nije puno više, al igrači tamo bez problema zarade i duplo od "službene" plaće. Znam neke ljude koji su iz 2. il 3. lige išli po Armeniji/Kazahstanu/Azerbajđanju, službeno imali nekih 50-70k a na ruke dobivali barem još tolko direkt od gazde. Još ako su dobili neku bitnu utakmicu, u svlačionici su našli ruksake s kešom koje ih čekaju. Ak te gazda volio ko igrača, bez problema ti je samo došao s ključevima od auta il prepustio neki svoj stan ili kuću da živiš besplatno dok igraš za klub.

Ok, prošlo je puno godina i sigurno je bilo tu preuveličavanja za ekipu s termina, posebno nas klince al svejedno. Igrači kojima bi ovdje neki maksimum nade bio da odigraju koju sezonu u davljeniku HNL-a bez problema dolazili milju "teži" nakon 3-4 sezone, i to onda kad je to bilo puno više novca nego danas. E sad, kolko su se promjenile stvari, ne znam.
  • Jay
    1.9k
    Meni uopce nije cudno sto je otisao u Armeniju, zvao ga je trener kojeg poznaje i ima bolje financijske uvjete nego u HNL-u. Nije on u karijeri zaradio puste milijune i uskoro ce 31 godinu napuniti. Ne smatram to nekim dokazom nemoci nasih prvoligasa jer da je igrac za vodece klubove dobio bi postene ponude i ostao tu. A buduci da nije, pametno je iskoristio najbolju sezonu u karijeri i ide po dobar ugovor u klub koji uz to ima puno vece realne ambicije od Osijeka, Slavena ili ovih dolje.
  • Ludovic IX
    9k
    Kanada ispala..ce sad siguru cijena dolje?
    Neće, zato sto nije išla ni gore. Mogu oni tražit i sto ali neće ih dobit ko ni 10 ili 7
  • Omake
    10k
    Ispast od Guatemale uz duplo manje udaraca je za prepolovit cijenu.
  • Tvrdica McTvrdi
    802

Slično je Erceg pričo na UPU, imaš 2 gazde kaj se nadjebavaju sa svojim klubovima i onda ti poklone Bentley samo zato da pobijediš ovog drugog. Ali okej, to je nešto što bi očekivao kod Arapa, problem je kaj Armenija koja je treći svijet maltene i nema S od sporta razvijenog sad može više plaćat. Gdje su nama ti "gazde"? Netko tko će zatvorit sa svojim novcima 20-30% proračuna i pogurat u ovakvim nekim situacijama da najbolji igrač ostane u klubu ili da se barem ne dogodi blokada kao Šibeniku?
  • Mali Zeus
    17.9k
    Treba nam čvrsta ruka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.