• Paggini
    56.1k
    ako si uzeo prava na prijenose iduće godine.serbus

Bembara tovarčina naplaćuje i preko ljeta, tako da da, gorit će inboxi i iduće sezons, ne bojte se braćo :fire:
  • Neron53
    1.7k
    Kolege, jel tko veceras na vip- obilasku?
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    @serbus @Pacho znaci tura je trajekt danska njemacka do Rostocka, na trajektu jedino onaj famozni šved iz Rome ako je zalutao ima da mu prisjedne ,gepek mu ne gine . Samuel Dahl, zvijezda zone , Poslije ide Berlin ,onda Minhen ,pa Salzburg , kod Kujtima je gepek ko autobous ,bude i bekova ,i napadaca ,i krila. u gepeku svih cijena i brojeva , sve orginali Majke mi:lol:
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Šalje frend video iz Jaske...nastupaju Pipsi u parku, sramotno malo ljudi...Ripper izvodi dinamo...najgori feedback publike ikada, kaj da u Turkmenistanu nastupa
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    3,2,1 ide brat za svoju Hrvatsku :heart: hvala bogu dodje i taj dan ,naravno da se bas veceras nije minuta mogla zaspati. Adrenalin dere ,zastavicu ne skifam.sa auta ,nema sanse. Sve do pule ,a onda jbg:lol:
  • Ludovic IX
    9k
    nekak sumnjam da bi u puli itko imao problem sa zastavicom.

Moj stari je po zadru godinama hodao u dinamovoj trenirci i drzao zastavicu dok mu neki lik na semaforu nije počeo prijetiti. Jebiga, čovjek 70+ , ne da mu sw zajebavat sa budalama pa prestao nositi dolje i trenirku a skine i zastavicu kad prodje sv.rok
  • darkcro
    95
    isto ti je i u Istri, ne bude niš dok ne naletiš na nekog. Ja sam držao godinu dana dok mi u prometu nisu doletili sa motorom dva tipa i htjeli mi razbiti retrovizor nogom usred bijela dana, a ja sa nećakinjama u autu. Ne treba ti to...
  • Droljo
    17.7k

Ma fuj. Šabani. Dođi mi skini retrovizor dok kupujem zadnje pive ujutro na bengi majstore. Fuj fuj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.