• Doktor Kunić
    6.5k
    Neće nikada.rioda

Ovo ima i zvuk jbt. :cool:
  • Logistika
    1.6k
    kad spominjes BiH ligu. S obzirom kolike novce tamo udaraju. Cudi me vec da neki šeik nije uzeo sarajevo i doveo Ramosa i Ronalda. Ps. Off topic jel im vlasnik i dalje onaj Malezijac sta li je?
  • Ivdzo11
    9.8k
    Nakon što su u HNS-u shvatili da dvije utakmice nisu rješenje, odluka je donesena da se finale opet igra na jednu utakmicu, a Germanijak doznaje i kako će se finale za sljedeću sezonu odigrati na Opus Areni.

Auhh ove godine se mora do finala i uzeti.... pola Opus Arene da se ispuni u plavoj boji :snicker:
  • OsamŠest
    7.5k
    Auhh ove godine se mora do finala i uzeti.... pola Opus Arene da se ispuni u plavoj bojiIvdzo11

Pripreme, da vidimo kak će to izgledat na Kranjči..
  • Dadox
    1.5k
    Dvije pametne odluke HNS-a, B ekipe u 1NL i finale Kupa na jednu tekmu.
  • badjibadara
    9.6k
    Kusticu, pod kojim li nickom pises na Zoni? :chin:
  • fakin
    4.5k
    taman sam htio napisati, znači finale kupa 2027. na novoj Kranjči.
  • Hnlovac
    5.9k
    Jao da mi je 3000 Boysa na Kohortinoj tribini, u zraku bi se doslovno osjetili kompleksi pola grada
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Koji stadion onda otvaramo 28e?
    Ovo će nam dobro doći da nam ne utječe na finale u Istanbulu
  • Omake
    17.7k
    Po Silovu, Hajduk će u prvim danima prijelaznog roka potjerati sportskog direktora lol
  • skener
    8.5k
    Ode Feta

- Oprostio sam se sa svima u klubu i čekam finaliziranje novoga transfera. Trebao bi to biti klub iz UAE, blizu smo dogovora i ne bude li problema, odlazim na Bliski istok. U svakom slučaju, odlazim iz Lokomotive. I moram iskazati veliku zahvalnost svima u zagrebačkom klubu, Lokomotiva je bila moja druga obitelj! Došao sam kao anonimni 18-godišnjak iz Rabotničkog, a u Lokomotivi sam dobio priliku za dokazivanje i nikad neću zaboraviti ove dvije prekrasne godine. Svi su mi u klubu pomogli, a posebno sam zahvalan bivšem treneru Silviju Čabraji koji je vjerovao u mene, dao mi je šansu, stalno me hrabrio i davao mi je samopouzdanje. A na Kajzericu me doveo Jurica Čabraja, direktor Lokomotivine omladinske škole, u meni je nešto prepoznao i došao sam u Zagreb – javio nam se Fetai u subotu iz Skoplja.
  • Nogo
    11.1k
    Slavko Blagojević završio karijeru u 39. godini

• Slavko Blagojević, legenda Istre i 'ratnik s Otoka', završio je igračku karijeru u 39. godini života nakon 19 godina profesionalnog igranja.

• Blagojević je osam godina proveo u dresu Istre 1961, a u dogovoru s klubom donio je odluku o završetku karijere.

• Imao je ponude drugih klubova, ali odlučio je ostati u Puli zbog obitelji te će nastaviti suradnju s Istrom 1961 na drugim poslovima.

• U dva ciklusa za Istru 1961 odigrao je 204 utakmice, postigao 12 golova i upisao 15 asistencija.

• Blagojević je tijekom karijere igrao za Cibaliju, Graničar, Lučko, Split i u inozemstvu, osvojivši pet trofeja s Valdasom Dambrauskasom.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/u-39-godini-zavrsila-karijeru-legenda-istre-ratnik-iz-otoka-imao-sam-pozive-drugih-klubova-ali-nema-smisla-15598713

Neće biti više žutih i crvenih kartona.
  • Dinamosaurus
    103
    Hajduk će u prvim danima prijelaznog roka potjerati sportskog direktora lolOmake

Nikog nije prodao, zato ide najvjerojatnije
  • rokikaciga
    14.4k
    Ide jer dolazi Goran Vucevic a Vialli nezeli biti "Dabac" njihovom """"Bobanu""""
  • NitkoBitan
    36.8k
    Kaj ce im Francuz kad se fokusiraju na domace trziste. Za bolje nemaju para.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.