• jedan u nizu
    13.8k
    "Slušaj bebo, šta te zanima, evo imaš priliku pitati moderatora Zone bilo šta eto, ajde reci"Paggini

''jel istina da si vi u kancelariji ispod stola .....'' :rofl:

''e a kakav je deda zapravo, jel onak neki dedek, kao da je ful onako star kao, ili ono kao ima unuka pa zato ... eeee ili ono kao kuzis preziva se Dedić pa ga zovu deda''

''a jel imas ti onak neki kao popust onak, kada ides kupovat u ducanu? ja bi si onak, kupila neku onak, fora dinamo majicu, pa ak mozes isfurati neki popust''

''a jel se vi stvarno tucete tamo na sjeveru? kak te nije strah ici tamo na utakmicu?''

''jel Petko stvarno onak zgodan uzivo, kak je i na teveu?''

''e a zakaj vi navijate dinamo - zagreb, kada je zagreb pao tamo u neku zupanijsku ligu, kaj je to neka bratska ljubav onako ili?''

''jel mi mozes napraviti profil na toj zoni al onak, da u startu ima onak 10 000 lajkova, pa da me ljudi kao onak shvacaju za ozbac''

''a kad si moderator, jel to onda znaci da ces napredovati u trenera dinama ili nekaj, kak to ide uopce u nogometu?''
  • Noel
    12.9k
    Ko vama ljudi moji trese kavez, točno Boban treba dopeljat nekakvog perverznjaka iz druge francuske da se dobijete malo..
  • DrawTube
    7k
    Slušaj bebo, šta te zanima, evo imaš priliku pitati moderatora Zone bilo šta eto, ajde reci"

"Koja je uloga Sanjina Španovića u klubu?" (Butra već 5 godina čita zonu ali nije se htjela registrirati)
  • nemapredaje
    5.5k

Nemoj samo još počet o dekonstruiranim muškarcima
  • Nolifer
    11.7k
    Kad će više taj HNL...
  • crophantom
    940
    ne mora bit ni načelnik iz HDZa... ima dosta lokalnih šerifa iz HNSa i SDPa i takvih. Ali da, im tonu primjera ljudi koji parazitiraju na poticajima, a ne rade ništa ili minimum, znam iz prve, druge i treće ruke.
  • Tvrdica McTvrdi
    754
    Ja ne mogu pronać onog nekog fraera iz Rusije kog smo trebali kupit za 20 milijuna, ako netko ima ime. Nematerijalna baština
  • Tom Hanks
    3.9k
    Znam jednu koja bi nekoliko ovih pitanja postavila...
  • flexXy
    2.9k
    Ako ti mala pocne pricat o Despodovu i Ojedi to bjezi, proslo ju je pola zone
  • Rex Ramae
    3.4k
    Ma postaviš joj eliminacijsko pitanje odmah na prvom spoju Kanga ili Kule?, da znaš na čemu si da ne gubiš vrijeme.
  • Paggini
    55.9k
    Ako ti posalje onaj Omakeov scouting krug, ali za tvoje predstave, bježi
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Konstantin Tyukavin, Dinamo Moskva. Trenutno ima potrgane križne ligamente, taman smo ga na zimu trebali kupiti za 20 mil. da se slušalo Dalibana i onda bi u 4. mjesecu potrgao križne.
  • Majki2111
    4k
    Pa ne znam, ja sam pitao kolegice koje misli da muškarac mora biti zaštitinički nastrojen. One su priznale da šećuZagrebom u strahu od muških da ih ne siluju il ne napastuju u tramvaju i slično. Nemam to iskustvo u našem gradu. Oni vele jer sam muško. A ja prvi se ne znam tuč i nikad nisam. Niti sam prosao neki tečaj samoobrane. A vele one da me percipiraju ko mrgu koji je karate trenirao.

Vidiš kako ljudi krivo procjenjuju.

A i nijr fora kad znaš da ti cura živi u strahu.

Mislim mogu ja otvorit teglu i normalno sam visok. Al ljudi krivo percipiraju. Misle- muško si, fizički si, znaš s alatima, možeš sve. Kako kriva percepcija. :cry: Jesmo muški, al ne znamo sve i ne možemo sve.
  • jedan u nizu
    13.8k
    Jesmo muški, al ne znamo sve i ne možemo sve.Majki2111

Ej, ovo si napisao sad i nikad više, ok?
  • NitkoBitan
    28k
    Ma postaviš joj eliminacijsko pitanje odmah na prvom spoju Kanga ili Kule?Rex Ramae

"Kangi je trebalo dat pripreme i prilagodit mu sustav, sigurna sam da bi zabio iduce sezone barem 15 golova u prvenstvu, a Kuleta treba prodat jos dok nesto mozemo dobit za njega. Zelim Miereza, jednog dana mi mozda kupis njegov dres."

prosidba-kometa-830x0.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.