• PetkoDaniOršaGol
    306
    Mislim da ne. Nigdje nije navedeno.
  • MM17
    298
    Jel ovo 3 rate greška ili nova odluka jer je lani moglo do 6 rata?
  • Papastrumf
    17.1k
    Pohvala što je cijena ostala ista, uvjet za sjever da se mora biti član + 10% popusta u Plavom korneru!

Jedino me zanima ako netko zna čemu otkazivanje cashless sustava? Da li je previše problema zadao ili nešto drugo?
    din

Što se tiče godišnjih ulaznica, član moraš biti i u slučaju da kupuješ zapad.
    Ova odluka za sjever dolje je za pojedinačne ulaznice, kao što piše u objavi.
  • din
    862
    ma znam, to sam i mislio, nisam dovoljno specificirao.
  • Droljo
    17.6k
    Bude malo prazniji sjever ali nema veze. Bar se nebudu događale pizdarije nekakve.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Znaci godisnje su u prodaji samo za clanove kluba
  • Crusades
    16.6k
    Isto kao i prošle sezone mislim
  • Purgeri
    1k
    Čekaj, znači unatoč tome što je eksplicitno bilo najavljeno da će postojati uvjet postotka dolaska za zadržavanje godišnje iduću sezonu, opet pravo na novu godišnju imaju svi dosadašnji godišnjaci čak i ako imaju manje od 60 posto dolazaka?

Dakle, oni koji nisu godišnjaci a dolazili su na 80-90 posto utakmica će opet imati minimalne šanse za kupovinu godišnje (pogotovo za sjever)?
  • mokoxax468
    1.3k
    Jedino me zanima ako netko zna čemu otkazivanje cashless sustava? Da li je previše problema zadao ili nešto drugo?din

A s obzirom na ovih 10% popusta skeniranjem godišnje, dođeš na isto, samo se rješavaš čitave procedure nadopune/trošenja s cashless opcije, a imaš jednak popust
  • Dinamosaurus
    19
    Čekaj, znači unatoč tome što je eksplicitno bilo najavljeno da će postojati uvjet postotka dolaska za zadržavanje godišnje iduću sezonu, opet pravo na novu godišnju imaju svi dosadašnji godišnjaci čak i ako imaju manje od 60 posto dolazaka?Purgeri

A to ti je vjerojatno tako jer sustav nije radio dosta utakmica, sjećaš se da su pisali ljudi da skeneri nisu radili pa nisu zabilježeni dolasci a oni uredno dolazili na tekme
  • Ritam Ulice
    866
    Za sve ostale, godisnje se pustaju 14.7. Dal to znaci da je online kupovina dostupna cim otkuca ponoc ili? Mozda glupo pitanje ali na TP je od 9h radno vrijeme..

Edit: Sad ponovo citam na webu pa da odgovorim sam sebi: Online i fizička prodaja počinju u utorak, 1.7. u 9:00 - pa pretpostavljam da isto vrijedi i za 14.7.
  • ruicosta
    293
    Koja je varijanta za ove obiteljske ulaznice? Tipa ja platim 300€, a sin i kćer mogu samnom uvijek?
  • Bumtres
    89
    Realno, do 12.07. je pravo prvokupa?
    paše mi da dođem po ulaznicu drugi tjedan prodaje, obnavljam za sjever pa mi tu ne igra mjesto.
  • Shkera
    420

da, a za one bez obitelji 360 jer dolaze sami.

Pa daj upali malo mozak haha

EDIT: a čak i ne moraš jer piše sve:

Screenshot-2025-06-26-at-13-38-54.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.