• vjeko1701
    16k
    Nećemo do sutra ovako. Ti ćeš stati jer pišeš stvari koje nemaju veze s vezom niti imaju veze s pravilima foruma koja vrijede za sve.
  • Nolifer
    11.6k

Kako god prijatelju, vidim kud ovo vodi, pa da budem stao. Naravno.
  • Droljo
    17.4k
    Prvo: niste normal!
    Drugo: Ameri neka si ga pljugaju zajedno sa genocidnim židovima (da i politiku prođemo).
    Treće: idem probat skuhat grah bez kobasica jer ih nemam a niš ne radi u gradu :rage:
    Narezao sam špeka i karea malo jače pa možda nadomjestim.
    IMG-20250622-115817.jpg
    Ne znam ni sam šta bude od toga...
    IMG-20250622-121151.jpg
  • Hnlovac
    2.4k
    Sam nek se likovi smire s bombama do GTA6 i barem nove Kranjče...
  • Filip85
    252
    Imaš brutalan recept na "Sašinoj kuhinji" za vojnički grah ! :wink: Ja ga radim i po najvećim vručinama :sweat:
  • masacusec
    5.6k
    @Droljo kaj to piješ? Fruteke neke?
  • Droljo
    17.4k

Hehe. Zeleni Tabasco :lol:
  • Droljo
    17.4k
    E ekipa. Trebam pomoć.
    Idem sljedeći mjesec u mostar a neam pojma niš o gradu.
    Trebam ići u hrvatski dio ili je svejedno?
    Dolazim samo na jedan dan pa nastavljam za split.
    Prijedlog neki za hotel ili nešto za jednu noć? Ima toga puno tamo a ne znam što je u kojem djelu. Nekaj da mogu glavinjat pješice taj dan a da vidim sve :lol:
    I naravno restoran neki kud da vodim familiju jest.
    Opcija kupanja nekog ili nešto?

Vidim do 40e ima hrpetina opcija za nas troje samo ne znam jel normal ići bilo kud.
  • CastAway1986
    3.2k
    idi u City Hotel koji je na kolodvoru, imaš i privatni parking! Za ručak ti je odmah u blizini odličan restoran Karting, imaš i Del Rio koji je stvarno super..Ako voliš burgere reci ću ti gdje isto možeš..Stari Most je glavna atrakcija, Stari Grad isto..Ne nosi ipak hrvatske dresove..Za šoping imaš trzni centar Mepas , u njem odličan restoran Prestige , kino ako vam se sta bude gledalo! Šta god te zanima pitaj?
  • CastAway1986
    3.2k
    Ako voliš cevape ili tradicionalnu bosansku kuhinju na istočnoj strani grada kad prijeđes Stari most imaš par dobrih restorana mada su meni draži ovi "naši" na hrvatskoj strani..Imaš I hotel Mostar i malo skuplji Hotel Mepas
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    @Droljo najbolje da izbjegavas setnju poslje 8h ujutro i prije 20h navecer u Mostaru. Stari most se nalazi u "njihovom" dijelu grada, mozes pjesice otici, ovisno gdje ces odsjesti.
    Za kupanje preporucujem kupalista u Ljubuskom, kao i restorane uz rijeku Trebizat.
  • Georg Koch
    6.3k
    javi se privatno ako zelis sta god te zanima, radim u Mostaru :up:
  • CastAway1986
    3.2k
    opcija kupanja u Mostaru ti je gradski bazen i nije neka opcija.Kako ti je kolega rekao imaš kupalista u Ljubuškom ali ti je bolje me vozit toliko jer ti je bliže bazen recimo u Međugorju
  • austrijanac
    7.4k
    Mostarci, s obzirom da je moja firma kupila jednu od vaših najboljih firmi, načuo sam da i aerodrom dobivate :cool:

Dolazim na jesen i jedva cekam
  • CastAway1986
    3.2k
    javi se da popijemo koju kao i za bilo šta vezano za grad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.