• Fantom
    92
    Koja je onda svrha ugovora s Castoreom? Ok, kužim priču oko love, itd. No nije li rečeno da će ovakve stvari s njima biti moguće dogovoriti!?Gradjanski Dinamo

Opcenito je jako teska komunikacija s njima, jako su slampavi. Iskreno, ne čudi me da klubovi raskidaju ugovore s njima. I ono kaj mi pošaljemo oni preprave do neprepoznatljivosti...
  • NORTE
    16.7k
    Srebrni dres sa plavim detaljimabadjibadara

Ajde ovakav:
    bijela i siva polja s plavim okomitim crtama između.
    Plavi ovratnik i plavi rubovi rukava.
    Može i bez logotipa.

kzue-e1371771526482.jpg
  • Gradjanski Dinamo
    548

Ne znam kaj da odgovorim na ovo. :lol:
    Ak je stvarno tak, “džabe smo krečili”.
  • badjibadara
    5.7k

Evo, ali kompa veli da mu je to zadnji ovaj tjedan :grin:
    A imam jos koju ideju

lgP6hkn.jpeg
  • MolonLabe
    532
    Svaki put kad netko spomene bijeli dres odmah se sjetim one tekme su Zadru kada su Bosnjaku razbili glavu a ovaj ljut ko pas se vratio u igru i dao gol pred Boysima. Bijeli dres sav natopljen krvlju, teska romantika. Drugi bijeli dres za mene uvijek!
  • mali M
    7.8k
    Ma znam da nije aktualno nego samo ideja koja je pogrešno zaživjela, ali onaj @Bosskovitz bijeli dres mi je izgledao top.. nemam još bijeli od Dinama al za takav dizajn bi ozbiljno razmislio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.