• Dr Hofmann
    3.1k
    Offtopic je, ali meni će Schildenfeld ostati uvijek u sjećanju po ovom jer sam bio na Istoku baš u ravnini kad je prodao loptu. Imao je on i te kako kiks u sebi

I dan danas mi nije jasno koji kurac je u ovoj situaciji išao rušiti igrača u 16m, mislim da je nešto bilo poslije utakmice da se sapleo.

Solidan igrač, ali baš je i kikser mrtvi bio
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Da, tim je vece iznenadenje da je u reprezentaciji izgledao svjetski. Klupska karijera prosjek, nigdje se nije bas naigrao.
  • Tvrdica McTvrdi
    622
    Ovo fleksanje sa crvenicom sad, a svatko tko je ikad morao posadit nekaj u Istri je proklinjo kakva je to zemlja. Niš ne nikne i sve je puno faking sitnog kamenja
  • NitkoBitan
    27.7k
    Kakve ti gluposti pricas... Moji na Krku svake godine sade nesto u vrtu i nikad se nije problematizirala vrsta zemlje. Oces paradajz, razne vrste salata, krastavce... sve bolje i zdravije nego iz ducana :cool:
  • badjibadara
    5.7k
    Ne bih sada bio u kozi celnika NK Istre, kad im navijaci krenu pizdit zbog monokromatskih grbova :cool:
  • Hrc-Vg
    763
    Da, njih 34 je veliki faktor u odlukama.
  • badjibadara
    5.7k
    Cijene Hajdukovih pretplata za sezonu 2024./2025.*

Zapad premium 600 eura (dosadašnja cijena 600 eura)

Zapad 300 eura (do sada 300 eura)

Istok 250 eura (do sada 240 eura)

Sjever 150 eura (do sada 150 eura)

Jug 150 eura (do sada 120 eura)

*sve cijene su 12% niže za članove Hajduka
  • fakin
    892
    Pretplatnici će u sezoni 2025./2026. koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone. Ovo je ujedno i posljednja natjecateljska sezona u kojoj će se koristiti postojeći dizajn pretplatničkih iskaznica.

Jel ovo realno
  • jedan u nizu
    13.7k

Znas ti koliko kosta izdavanje novih pretplatnickih kartica?
    Pfffff

Tjedina su vijecali kako dovesti Garciu, gdje usparati koju kunu, dok nisu skuzili da mogu iskoristiti stare kartice.

Economics 101
  • Tvrdica McTvrdi
    622
    Otkad je Krk u Istri? Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio to
  • NitkoBitan
    27.7k
    Crvenica na Krku se razlikuje od one u Istri? Pricamo o 50-100 kilometara zracne linije.

Mislim ti si zapoceo ovu pricu sa tim da oni ne trebaju bit ponosni na to. Zasto ne bi bili? Na toj zemlji se uzgajaju najbolja vina i maslinova ulja, a ja sam se samo ubacio sa tim da i druge stvari uspjevaju.
  • Droljo
    17.4k
    Još ju malo poškropiš sa gnojivom iz mog kraja.... I da vidiš bizmis
  • badjibadara
    5.7k
    Pretplatnici će u sezoni 2025./2026. koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone. Ovo je ujedno i posljednja natjecateljska sezona u kojoj će se koristiti postojeći dizajn pretplatničkih iskaznica.fakin

Ekologija konpa, ekologija.
    Kartice su od plastike, a plasika je jedan od najvećih zagađivača na planeti, tako da podržavam ovu inicijativu.
    Zamisli kad ih Istra otrese u prvom kolu, pa Jure i Ljubiša popizde, prerežu karticu i bace u more, kako će to uticati na morski ekosistem?
    Kad ih dobijemo dole, a njih par stotina nervoznih ajdukovaca zapali karticu, kakvo je to zagađenje zraka?
    Pa kad popuše u Slavoniji i pobacaju kartice iz busa u plodnu slavonsku ravnicu i zagade tu zemlju?

Vizionari konpa, vizionari.
  • Tvrdica McTvrdi
    622
    Dominik Jankov novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Jankov, koji je potpisao ugovor na tri godine, u Rijeku je stigao iz Kanade, iz redova Montreal CF, momčadi koja nastupa u MLS-u.

Jankov je rođen u Kanadi gdje je nastupao za “Soccer Academy” u Torontu do 13 godine kada je prešao u redove akademije Sunderlanda. Nakon toga je karijeru nastavio u dresu bugarskog Ludogoretsa za čiju je prvu ekipu debitirao u svibnju 2018. godine protiv Levskog u čijim je redovima skupio 128 nastupa i 15 golova. Sezonu 2019./2020. proveo je na posudbi u Botev Vratsi, dok je 2024. godine potpisao za Montreal.

Ujedno, u 17 navrata obukao je dres reprezentacije Bugarske.

Jankov je ofenzivni veznjak, igrač poteza i ujedno četvrti bugarski nogometaš u redovima Rijeke. Prije njegasu Rijekin dres nosili Georgi Ivanov, Vencislav Hristov i Valeri Božinov.

Ovako na prvu izgleda kao dobro pojačanje za Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.