• Jima
    197
    Planiram ovu godinu napokon kupiti godišnju za sebe i sina. Napokon ću imati više slobodnog vremena vikendom, a i mali je narastao. Kako to ide za ZD? Da li već imaju zaštićena sjedala na sredini tribine do kojih se ne može doći, pa kupuješ bočne strane ili tko brži pa kako se snađe? Također da li možete preporučiti od kojeg najnižeg reda da se kupe karte, da ne budemo prenisko, pa mali ne vidi cijeli teren. Hvala unaprijed na savjetima.
  • duksy
    358
    Ja sam prvi red i vidi se odlično cijeli teren :razz:
    Njemu će najveći "problem" biti visina pretplatnika ispred njega.
    I tome se može doskočiti jer su neki redovi viši od drugih, ali koji ne znam, pa možda netko drugi tu može pomoći.
  • Sajla
    9.6k
    središnji sektori su predviđeni za godišnjake i prvih par dana prodaje će moći kupovati samo oni koji su već imali godišnju. neki će odustati ove godine, pa će biti par stotina karata (nitko ne može znati točan broj) za nove godišnjake i tu ti dolaziš na red. viđam roditelje s malom djecom u prvim redovima pa oko toga ne bi trebao brinuti.
  • Jima
    197
    Hvala ekipa. Znači bitno je samo da Franjo Arapović nije ispred nas. Ako tko još ima kalav savjet neka pošalje, da se ne zaj....
  • criticus
    4k
    Red 23 je međured pa je jako usko i nikako taj, ali red 22 je malo povišen u odnosu na 21, tako da je tu mala vjerojatnost da ti neko zakloni pogled.
  • deda
    37.7k
    Valja spomenuti da je grad Zagreb prebacio brojku od 20.000 članova iako još zaostaje preko 3.000 za lanjskom brojkom.

Varaždinska je prebacila 1.400 članova.

Kad uhvatim vremena donosim poredak za "plavu županiju".
  • crophantom
    873
    Prijatelja kluba ima nešto preko 300, od toga polovica iz AustralijePapastrumf

Znači mi nemamo pse i mačke već koale i klokane. Nadmoćniji suparnik! Sam cu se ispratiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.