• Sajla
    9.4k
    I sad si ti na temelju Maria Bonića sve ostale uspio strpati u koš "najgore sorte javnih ličnosti oko Dinama"Izet Hajrović

ovakve stvari dovode do svađa i gluposti na forumu.
    ne, nije ih sve utrpao u isti koš jer nije napisao da ugošćuje "samo najgoru sortu". ako hotel ugošćuje kućne ljubimce, to ne znači da sam i ja cucak ako je kat ispod obitelj s dvoje klinaca i labradorom.
    nemojmo izvrtati tuđe riječi, raspravljajmo na nekoj razini.
  • vjeko1701
    15.8k
    Da se mene pita, općenito bi zabranio linkanje i time promociju bilo kakvih podcasta ovdje. Može se raspravljati o njima ali davati klikove denisima, driblerima, balkan dedama i njihovim zoka talijanima, lesičkima i ostalom takvom sortom...po meni loše za Zonu.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    shvaćam, ali dosta je generalizirana teza. Nije niti meni Denis najsimpatičniji, uglavnom kontriram njegovim mišljenjima, ali cijenim njegov rad jer se lik brutalno pripremi za svaki podcast te ima zanimljive goste. Većina gostiju je stvarno ok, a valjda nije smrtni grijeh imati 5% gostovanja ljudi koji su na "mračnoj" strani gdje ionako Denis ne iznosi svoje mišljenje, nego uglavnom postavlja pitanja.

a dobro, rasprava o podcastima ti na kraju isto dođe kao i linkanje. Onaj koga zanima će svakako kliknuti na link ili potražiti podcast sam, a oni koji se protive tome iz različitih razloga neće kliknuti na link. Nije da sam stavio link bez opisa tako da se samo skupljaju pregledi.
  • vjeko1701
    15.8k
    Nije stvar toliko realnog utjecaja već nekog principa. Sama zona je osnovana između ostalog kao zajednica ljudi koji vole Dinamo i žele ga pratiti bez da su okruženi takvim spinovima, plaćenim botovima, Mamićevim PR "novinarima", onima koji prenose njihove bljuvotine, žicarošima oko Dinama i svim ostalima.
  • Zagi
    10.1k
    Izete, samo na Zoni se to sve prelije po temama.
    To nije influencanje kakvog trebamo niti želimo.
  • Sajla
    9.4k
    valjda nije smrtni grijeh imati 5% gostovanja ljudi koji su na "mračnoj" strani gdje ionako Denis ne iznosi svoje mišljenje, nego uglavnom postavlja pitanja.Izet Hajrović

iskreno - ne gledam podcaste. možda jednom u dva mjeseca prevrtim nešto ako čujem preporuku. ali bit ću isključiv i reći da je za neke goste jedino pitanje koje treba postaviti - "a kaj ti koji kurac sereš?". i baš zato ne gledam podcaste jer ne želim davati klik ekipi koja se spremna prostituirati pozivajući talog društva pred kamere i mikrofone pa onda šutjeti dok oni seru jer "ne iznosim svoje mišljenje nego samo pitam". ja se ne bih mogao suzdržati, a kamoli da bih pozvao nekoga s kime se ne slažem da slobodno palamudi i govori stvari za koje znam da nisu točne.
    smrtni grijeh? nije. ali mi pomaže kod izbora što ću gledati isto kao što mi neke druge stvari pomažu odabrati koju ću pivu popit, gdje ću kupiti špeceraj ili naručiti hranu.
  • jakov1
    691
    Denis ne iznosi svoje mišljenje, nego uglavnom postavlja pitanjaIzet Hajrović

Pitanja u stilu "nije li zanimljivo kako su se zalagali za demokratizaciju kluba, a sad javnost nista ne zna o procesima u klubu?", iliti izjavna recenica s upitnikom na kraju da se mozes praviti naivan kad se pokaze da si u krivu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.