• vjeko1701
    15.8k
    Al bome nije ni liga bila kaj je danas. Inter, Split u bankrotu, Cibalija i Istra prije Španjolaca, sve ekipe koji bi ove godine glatko ispale. Osijek je tek počeo s nekim manjim ulaganjima, pola sezone poslije službenog ulaska Mađara i već je bio 4.

Ovo su bili najvredniji igrači 4. ekipe prvenstva

Capture.jpg

Bonus: Uz to je Dinamo odigrao skupinu LP sa 0 pobjeda i 0 zabijenih golova.
  • Droljo
    16.9k
    Bonusvjeko1701

Od bonusa mi je čir odmah proradio :vomit:
  • Tvrdica McTvrdi
    478
    Tada su i prodani Rog i Pjaca i nije doveden nitko, a ove sezone smo imali tu privilegiju da ipak svi ostanu (Bez obzira što pojačanja nismo dobili). Kiks je ovo 10 puta veći kako god
  • Zagi
    10.2k
    https://www.youtube.com/watch?v=siZDB8xy39U
    Sad mi iskočilo , Sebastian Sobota opet u 8_24. Nisam još poslušao ali deffinitivno budem.
    Radi u Futsal Dinamo. Kaj radi? Po priči , sve kaj treba.

Treći puta u podcastu, prva dva prava uživancija za slušati. Dinamovac do kosti. Ako ikada bude neki podcast Zona, definitivno nominiram.

Jel to @Mr Blue ?
  • BluePhone67
    5.1k
    Jel to Mr Blue ?Zagi

Nije
  • Zagi
    10.2k
    U svakom slučaju, legenda od lika.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    https://youtu.be/nXXBeahKJ58?si=OAjIFhftAzkZtFvy

Zanimljiv podcast je napravio Denis s ljudima iz Srbije koji prate HNL i zanimljivo je čuti njihova mišljenja o aktualnim događanjima s objektivne strane. Prvih 15 min. pričaju o Dinamu.
  • Tvrdica McTvrdi
    478
    Nemanja ti je za Hajduk (simptomatično, jel), ali ima dobre analize.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    njemu je najdraži Osijek. Kako god, prate HNL i nije loše čuti takvo mišljenje.
  • Zagi
    10.2k
    Izvrsno. Nakon tovara, slijedeća postaja u potrazi za klikovima je Srbija.
    Jedva čekam kliknut. Not.

No dobro. Ako ništa, drago mi je da mi je prvi dojam još uvijek točan.
  • vjeko1701
    15.8k
    Denis ovdje baš nije napoželjniji za promociju.

Tada su i prodani Rog i Pjaca i nije doveden nitko, a ove sezone smo imali tu privilegiju da ipak svi ostanu (Bez obzira što pojačanja nismo dobili). Kiks je ovo 10 puta veći kako godTvrdica McTvrdi

Pa nisu se Vulkanci spustili na zemlju i prodali dva nositelja. To je bila odluka ljudi koji su vodili klub koja je dovela do 0 bodova i 0 golova u skupini LP i 0 trofeja u domaćim natjecanjima.

Sezona u kojoj se na temelju gol razlike nije prošlo u knockout LP nikada ne može biti 10 puta veći kiks od sezone totalne blamaže na europskoj sceni. Al voli se pretjerivati, to mi je jasno.
  • Tvrdica McTvrdi
    478
    Ja mislim da je više puta reko da mu je najdraži Hajduk u Hrvatskoj, a u Srbiji samo neki njegov lokalni i negativan je prema Večitima. Kako god, i ta podcast scena je zanimljiva jer ponovno pokazuje da i Srbijancima i muslićima je Hajduk draži, slučajno
    Ne pa naravno da je vodstvo krivo za to, ali je po istoj šabloni upalilo 10 puta prije. Pričamo sad o HNLu, ali u tu Ligu prvaka tad smo se trebali dovuć prek pretkola i upali u bolesno tešku skupinu dok smo sad imali samo Qarabag i u skupini nekoliko protivnika puno bliže nama. Kiks je ovo nemjerljivi naspram te sezone, tad je Rijeka jednostavno bila stroj i pošteno dobila, čak ni u derbijima kurca nismo mogli protiv njih, a ovo sad je kao da vodiš HDZ u Imotskom i uspiš izgubit izbore. I okej, zato je došlo do kadrovskih rezova sad i život ide dalje, svi navijamo za bolju budućnost.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Denis ovdje baš nije napoželjniji za promociju.vjeko1701

Konkretno u ovome podcastu on samo postavlja pitanja tako da ne vidim problem čuti razmišljanje objektivnijih ljudi.
  • vjeko1701
    15.8k
    Promocija podcasta koja ugošćuje najgoru sortu javnih ličnosti oko Dinama.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Neki od zadnjih gostiju povezanih s Dinamom: Salatović, Kvasina, Kovačević, Halilhodžić, Ivanković, Sandro Perković, Filip Benković, Marko Tolić, Sergej Jakirović, Mario Bonić, Rastić, Prosinečki. I sad si ti na temelju Maria Bonića sve ostale uspio strpati u koš "najgore sorte javnih ličnosti oko Dinama". Evo, svaka ti čast, nemam riječi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.