• Zg123
    2k
    Tomic je dobra zamjena za Garciju, bit ce kise golova
  • Mali Zeus
    17.6k
    Jesu, samo je objavljeno da odlazi, bez zahvale i iceg slicnogImamo Dinamo

Tak i treba. Odjebo ih prek noći čim su ovi dolje zakmečali za njim.
  • Omake
    9.4k
    Filip Taraba najizgledjednije u Istru za 300 tisuća eura. Igra stopera i desnog beka.
  • Crusades
    16.5k
    Prezime obećava.
  • Hnlovac
    2.3k
    Kako se časte Puležani i Tovari na društvenim mrežama pri objavi odlaska Garcije hohoho
  • Sibirski plavac
    5.5k

A tek magarad koja odmah krene kmečat da Istri nije smetalo kad je Dinamo doveo Lisicu, a Garcia im kao smeta.
    Jebote, ni u svađi s navijačima Istre magarad ne može Dinamo maknut iz svojih usta. :monkey:
  • Hnlovac
    2.3k
    Ja sam za to da Lisicu odradimo maksimalno profesionalno kako i inače, ajmo im i dat 200k više samo da se damo kurcit.

Istra je sad na prekretnici i moguće da će postati Osijek, dakle kompleksi protiv tog "hajdin". Mi ak odigramo pametno i posteno imamo dosta bitnog saveznika u budućnosti.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Jebote, ni u svađi s navijačima Istre magarad ne može Dinamo maknut iz svojih usta. :monkey:Sibirski plavac

Pa u svađi s bilo kim to siroti ne mogu, uvijek smo im mi u mislima i u ustima. :grin:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Ja sam za to da Lisicu odradimo maksimalno profesionalno kako i inače, ajmo im i dat 200k više samo da se damo kurcit.Hnlovac

Lisica je već kupljen.
  • Paggini
    53.1k
    Jebote, ni u svađi s navijačima Istre magarad ne može Dinamo maknut iz svojih usta. :monkey:Sibirski plavac

Brijem da spomenu i curama i ženama dok se svađaju kako su se nasmijale fori nekog dinamovca prije tri godine
  • DrawTube
    7k
    I tako Tovari izgubiše i zadnju sredinu koja ih je podnosila

Svaka čast, idući je valjda napad na povampirene Vukovarce i povampirane Rudešane koji ne razumiju da se treba imati rispekt prema najvećem klubu
  • Pacho
    1.5k

A sta su Istrijani uopce imali od tog odnosa? Ovi ih vise puta zajebali, igracu razbili glavu bocom, a sad im i trenera iza leda uzeli. Tovari kontriraju time da su im Istrijani dragi i da su im zapljeskali na skoljci :rofl:
  • Ivdzo11
    7k
    U informacijama sušnom periodu, vijest (doduše ne vijest s temom prijelaznog roka) će biti kako na Opus Areni trenira Borna Barišić. Naravno da će bivšem kapetanu biti otvorena vrata matičnog kluba za kojeg je odigrao 124 utakmice u procesu njegovog oporavka nakon teške ozljede.
  • Ivdzo11
    7k

Vjerojatno Farkas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.