• Mali Zeus
    17.6k
    Zar nije receno da je napravio scenu prije utakmice s BVB kad je cuo da nije u prvih 11? Nekako mi to vise ima smislaZg123

Treba pitati Kvasinu, on zna.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Screenshot-20250612-190535-Instagram.jpg

Dok drugi igrači objavljuju fotke s ljetovanja, odmora, druženja, gospodin Mmaee objavljuje fotke sa zelenih terena gdje je počeo s pripremama za sezonu desetak dana prije početka klupskih priprema. Toliko i epitetima poput "bolikurcine" koji se vežu uz njega.
  • Paggini
    53.4k
    Mmaeeova neprikosnovena želja i volja za treningom >>>>>>>>>> Bjelicino bacanje fora sa senatorima
  • Doktor Kunić
    5k
    A ko je ova živina pored njega? Jel može pokrit lijevog beka?
  • Pacho
    1.5k

To nam ne treba vise napokon. Bolje nek je napadac
  • Jurki
    17.8k
    Znam da bum sad popljuvan, vec sam to prije pisal.. ja nebi Mmaeea škartiral.. dal bi mu jos jednu šansu. Previse je placen i ima prevelik ugovor da ga torpediramo i isplatimo masnu jos jednu odstetu.
    Zapravo, ni ne znamo cijelu istinu.. mozda su mu senatori zbog onog incidenta s Bjelicom zagorcavali zivot.. tko zna.. dat mu pripreme.. ako se dokaze.. why not..
    Ako se ipak pokaze da od njega nist... mozemo ga poslati u Arabiju i zadnji dan prijelaznog roka.
  • Pacho
    1.5k

A i nije da je bas bio znatno losiji od stoperskih kolega
  • Jurki
    17.8k
    a zajebo je puno isto ko i svi ostali.. kad bi linearno isli rezati, trebali bi po tome odstraniti skoro sve stopere iz ekipe. osim Tea.
    Kad momcad igra lose.. naravno da su prvi na udaru stoperi i golman jer smo bili razmrdani i curilo je otraga kaj kroz rešeto.
  • Pacho
    1.5k

Slazem se. Odigrao je neke utakmice jako dobro, a neke je i usrao kao i svi ostali. Meni je malo blesavo sto se zamjera sto je kakti skup dok je npr Galesic koji je placen 3.5M + pola Jankovica poklonio gol Lokomotivi, a i protiv Varazdina je imao jebacki kiks koji, srecom, nije bio kaznjen. I da se razumijemo, drago mi je sto se Galesica radi toga ne razapinje, ali mi je onda blesavo i da se Mmmaeea neprestano razvlaci.

Takoder, ne vidim neki smisao u placanju za raskid ugovora pa vjerojatno placanje transfera od ajmo reci 1-2M za zamjenu koja lako moguce nece ni biti bolja.
  • Jurki
    17.8k
    Takoder, ne vidim neki smisao u placanju za raskid ugovora pa vjerojatno placanje transfera od ajmo reci 1-2M za zamjenu koja lako moguce nece ni biti bolja.Pacho

Upravo to. Ako Kova obranu poslozi, pritegne.. onda bu i taj Mmaee bolje zgledal i bu upotrebljiv. Veznjaci zaseru i onda je najlakse oplesti po stoperima.. a jebote panjcuga, opet je zajebal gol... a to kaj veznjak ili bek nije ispratil/pokril svojeg igraca nikome nist.
    Nogomet je davno prestal biti igra u kojoj u vecini slucajeva jedan igrac je jedini krivac. Vecina golova pada nakon vise vezanih gresaka vise igraca.
  • Crni86
    11.5k
    ja nebi Mmaeea škartiral..Jurki

Ovo je najgora opcija.

Treba ga nabrijat, napucat, nek poveze 2,3 dobre tekme i prvom prilikom prodat za kaj se da dobit za njega u tom trenutku. Doslovce kao kad raspadnuti auto izglancas da izvana sve blista mirisi samo da ga se proda.

Ne mora on bit los nogometas ali ocito nije bas cist u glavi.
  • Cif
    358
    po čemu si zaključio da nije čist u glavi.Jer se bunio da senatori imaju prevelike povlastice?
  • Jurki
    17.8k
    kuzim kaj hoces reci.. a gle imamo trenera i sportski sektor pa nek odluce kaj je najbolje.
    Mozda je Mmaee upotrebljiv, a mozda treba dobiti vritnjak..
    najgora varijanta je raskid ugovora, jer bi mu morali isplatiti kamion eura.
    Vjerujem da Boban zna vise i bolje je upoznat s problematikom zvana Mmaee.
  • Crni86
    11.5k
    po amplitudama u igri u dosta zrelim godinama. Isto ono sta su pisali madari kada je dolazio kod nas. Nogometno je on vjv dobar, al problem s koncentracijom ili cime vec postoji. Pokazalo se u fradiju, a sada i kod nas jer jedan tren djeluje kao cannavaro, a drugi kao carlos iz 2007.

Slazem se, ali onda kad vec ima te neke crne rupe rade dat juniori da ih ima nego on. Od tih iskusnih igraca barem ocekujes konstantu, a ne da oadaju u crne rupe u svakoj krizi. Taj dio moze i mali jakir odradit. Puno previse para je ulozeno u njega. Uzmes u usporedbu njega i maxa, oni su u par deka, malo je mma bolji. A ima duplo bolji ugovor
  • Droljo
    16.9k
    Ponavljam se ko papiga. Stoperi se uigravaju 'pola sezone' a kod nas svaki vikend drugi par, pa svaki mjesec novi trener itd. Krenuti sa njim i Galešićem na pripreme pa vidjeti nakon par utakmica. Da je igrao u rijeci prošle sezone u paru sa jebenim radeljićem sad bi slinili za njim. Ne zato što je odjednom postao Beckenbauer nego što bi bio u posloženoj ekipi gdje svi trče i imao bi selahija i petroviča ispred sebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.