• Dadox
    401
    Samo pjesme o Dinamu i Zagrebu Točka!
  • Sajla
    9.4k
    a Thompson? ne možemo dozvoliti da nas Tarzan proziva po podcastima...
  • mlinchica
    3.2k
    Samo pjesme o Dinamu i Zagrebu Točka!Dadox

Malo rokerice, malo rime s asfalta, malo Ive uz bubnjeve sa sjevera i to je to.
  • ToTo96
    32
    Rock / ZG-Rap / Dinamove Pjesme malo za
    napaliti atmosferu prije Tekme

Za poluvrijeme neki House/čagicu ubacit da ostanemo svi nabrijani i u ritmu i da svi navijamo jos jace nego u prvom !
  • PetkoDaniOršaGol
    259
    Hells Bells i Whole Lotta Rosie su bili baš ugodni za čuti... nadam se da će se nastaviti u istom tonu... i da, ZG Rap... divota.
  • Marktwain
    430
    Mogli bi Dropkick Murphys The boys are back.
  • Sajla
    9.4k
    Dropkick Murphys The boys are back.Marktwain

to često svira
  • Dino
    3.8k
    Meni je ona kletva kralja Zvonimira jedna od jacih stvari kaj sam dozivio na tekmi. Ne sjecam se da se ikad stadion u kompletu toliko ukljucio na neku pjesmu ako ne racunamo fustal i srce na cesti.
  • Paggini
    53.2k
    često sviraSajla

Znam da se sviralo prosle sezone, ali nisam čuo ove. Super stvar za puštati.

Ova Warriors tema mi je jos uvijek jedan od najboljih momenata kad krene svirati, bas pase tom oronulom, tamnom dekoru Maksimira, kome god je palo to na pamet, svaka cast.

Meni je ona kletva kralja Zvonimira jedna od jacih stvari kaj sam dozivio na tekmi. Ne sjecam se da se ikad stadion u kompletu toliko ukljucio na neku pjesmu ako ne racunamo fustal i srce na cesti.Dino

E tocno, pogotovo kak je netko iza pulta ugasio refren da stadion pjeva, pa vratio, pa gasio, vrhunski odradjeno, bas neocekivano. Moglo bi postati trademark za svaku tekmu
  • Marktwain
    430
    Baš kad mene nema na tekmi.
  • Sajla
    9.4k
    bilo je par puta, možda sam pretjerao s "često" ali bude.

može biti to, a može biti i do toga kad dolaziš. ja volim doći rano pa se stigne čuti puno toga.
  • Marktwain
    430
    Jbg, nekad mi je posao terenski.
    Nova sezona bit će bolja.
  • ElDorado
    4.3k
    Ukomponirao bi stare pjesme o Zagrebu. Tipa golubova Ive Robića ili Servus. Mladi slabo znaju te legendarne himne.
  • mlinchica
    3.2k
    Tak je, dođite ranije na stadion i čut ćete, često je bila (The boys are back).
    Samo onu reklamu “za momka čvrsta” nek promijene više…Uhvatila sam se kak ju pjevušim :roll:
  • Igor VG
    246
    Boli me tuki što svira dok nas oni naši folkloraši jebu na terenu! Dakle prvo simfonija na terenu, a onda možemo o glazbi!

p s. Tarzan ionako čuje što želi i što mu cigo u bijegu naruči!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.