• Dadox
    362
    prepoznao si se…Eto meni npr. Ranije sam napisao da ne vidim Valinčića u Dinamu,ali nakon što me ubrzo demantirao svojim kvalitetnim igrama promijenio sam stav i tu ga napisao.Našao si shodno,moju krivu procjenu,citirati.Dakle,kopaš majstore,ali kopaj i dalje kaj se mene tiče.Osvrnuo sam se na dvostruka mjerila.
  • Paggini
    52k
    Našao si shodno,moju krivu procjenu,citirati.Dadox

O čem ti pricas stari? Daj mi nadji taj post koji sam ja "iskopao" jer našao sam jedan jedini put kad sam te citirao i to je bilo par minuta nakon tvog posta, kakvo mrtvo kopanje ti pričaš? Nadji mi taj post koji sam ja iskopao nakon par.mjeseci

Isprike na offtopicu
  • Brusa
    3.4k
    Prijedlog!
    Kada banirate nekoga (opet) zbog duplog profila, da napišete čiji (stari nick) je to dupli profil bio.
    Ja to ne mogu skužiti, a zanima me :grin:
  • vjeko1701
    15.6k
    Ovisi o moderatoru i trenutku al generalno pišemo sve nickove ako su oni aktivni.
  • Marktwain
    399
    Platit ću kamion pive i obor janjetine mod ekipi ako trajno banira La Bombu.
  • Tom Hanks
    3.8k
    Ima puno zasluznijih za to od bombe
  • Patak
    3.5k
    Hoće li biti opće ili djelomične "amnestije" trajno baniranih članova? Mislim je li se o tome razmišlja?
  • Eduardo
    24.5k
    za sad ne, ali neki novi će uskoro na listu trajnih.
  • Patak
    3.5k
    Sve ok, ali ako se uzme u obzir da je bila turbulentna sezona, da se ne radi o bilo čemu, nego o Dinamu, gdje emocije koji puta budu jače od "glave" moj je prijedlog da razmislite o tome. Nisu svi slučajevi isti, pa jedna kvalitetna revizija trajno baniranih bi mogla podići kvalitetu foruma.
  • Droljo
    16.6k
    ako se uzme u obzir da je bila turbulentna sezona,Patak

Ti koji se ne znaju ponašat kad pljugamo od gorice nisu mi ni bitni. Moje mišljenje
  • Orc123
    11.8k
    I tako banirani opet naprave nove nickove i tako u krug....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.