• tigric
    706
    Mislim da će ukidanjem toga doći do pada broja članova i broja gledatelja na manjim utakmicama. Mnogi se zasigurno učlanjuju samo zbog besplatnih ulaznica.
  • Brusa
    3.4k
    Šteta. :down:
  • Papastrumf
    16.9k
    Kranjceviceva ima ogranicen kapacitet. Nemam nikakvog smisla davati besplatne ulaznice za stadion koji mozes rasprodati cijelu sezonu.
    I nije smisao clanstva nabijanje brojeva, pogotovo ako se ljudi uclanjuju samo zbog besplatnih ulaznica.
  • Enco
    477

Besplatne ulaznice za Maksimir imaju smisla, za Kranjcevicevu baš nikakvog.
    Pametan poteza, ukinuti na vrijeme
  • Brusa
    3.4k
    Ovo stoji! :up:
  • Cagica111
    81
    Prosle subote u Kiseljaku na uclanjenju djecak od cca 12 god ne moze biti clan Dinama jer naravno nema OIB
    Decko je toliko plakao da vam ja to ne mogu opisati..
    Tako da plavi prijatelj ima smisla i sigurno ce puno dobroga donjeti.
  • criticus
    3.9k
    Prosle subote u Kiseljaku na uclanjenju djecak od cca 12 god ne moze biti clan Dinama jer naravno nema OIBCagica111

Evo prilike da on službeno bude prvi plavi prijatelj Dinama. Dobra priča bi to bila za sve koji će lajati na mjesec.
  • ToTo96
    22
    Zanima me ima li ikakav bonus (popust, poklon, dodatne pogodnosti...) ako se netko učlani u Dinamo i prilikom prijave unese broj ili šifru povjerenika? Ili je to čisto radi statistike i evidencije?
  • MateG
    29
    Meni je unos šifre povjerenika donio jedine probleme haha, od momenta kad sam ju unio nije mi radio popust za članove na ulaznice, svaki put mi je grešku bacalo… jednom sam probao kontaktirat dekod/ulaznice, nije se nitko javio i odustao sam, time ću se bavit početkom iduće sezone… :lol: osim ako Papastrumpf ima neke informacije…
  • pešća
    108
    Prvi dan od mogucnosti uclanjenja za "objekte" bez OIBa nije se uclanilo niti 200 novih pasa, macaka, mrtvaca i frizidera. Mislim da skeptici mogu mirno spavat.
  • prefontaine
    2.3k
    Jel se prijatelj broji kao i član? Odnosno, je li u broju članova sadržan i broj prijatelja? Pitam jer sam odavno član, a sad bih postao i prijatelj.
  • Crusades
    16.3k
    Na Dinamovom webu se skupno broje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.