• vjeko1701
    15.4k
    Pouzdano kaj? Naklapanje. Mislim, svima je jasno da slijedi dosta rezova i rekonstrukcija.
  • NKDZ86
    4.2k
    Kreni Zvone, bandu gazi!
  • Droljo
    16.3k

Baš. Čovjek je iznio svoje mišljenje bez i jedne činjenice.
  • vjeko1701
    15.4k
    "Boban sigurno zna." "Ovaj potez vjerojatno šalje ovu poruku."

Članak bez članka. Otkrivanje tople vode, samo ubaciš ime Boban da dobiješ neki privid težine.
  • ElDorado
    4k
    Pouzdano u smislu da ne piše iz glave i ne piše laži i izmišljotine, piše kaj zna.

Edit: osim toga pol navijača je već sralo "pička pobjegao je u poluvremenu"
  • badjibadara
    4.7k
    osim toga pol navijača je već sralo "pička pobjegao je u poluvremenu"ElDorado

Evo nadji dvojicu, ma samo jednog nadji koji je to rekao tim rijecima
  • ElDorado
    4k
    Di da ih nađem? Bio sam na Zapadu odmah je počela spika "odustao je", "pobjegao je", kakav je on predsjednik ak nemre gledat i kad loše igramo i tak. Nisu rekli tim riječima u pravu si ali ukratko je tak.
    U svakom slučaju iznenadilo me koliko malo ljudi na Zapadu vjeruje u njegovo znanje i sposobnosti. Iako znam da su ti ljudi uvijek u nekakvoj kontri.
  • don
    13.1k
    moran priznat da me baš zaboli da li je otiša iz lože i s kojin razlogon. Neka on odradi svoj dio posla i šta se mene tiče može i isprid TV-a gledat.
  • rokikaciga
    1.5k

Zvonimir Boban u poluvremenu je utakmice s Varaždinom napustio svečanu ložu i do kraja utakmice nije se vratio.

Oprečno sa https://www.index.hr/sport/clanak/pise-se-da-je-bijesni-boban-otisao-s-maksimira-usred-utakmice-evo-sto-se-dogodilo/2674401.aspx

No, kako nam je potvrđeno iz više izvora, Boban je do kraja susreta bio u svečanoj loži, samo se prebacio na mjesto u pozadini.
  • Dinamo-SB
    292
    Završena je još jedna sezona.
    Treba rezimirati realno - nije ovo dobar rezultat,ali nije ni katastrofa s obzirom na sve što se događalo oko,unutar i izvan kluba.
    Osobno sam često sam kritičar nekih načina rada uprave i sumnjivih zapošljavanja i svega,ali novi izbori stvarno nemaju smisla. MM je otišao, Zajec ima protokolarne ovlasti,a Boban je došao. Ja sam si okej s tim što se poduzelo i vjerujem Bobanu. Rezultati(ne samo sportski) će govoriti o njemu i njegovom radu.
  • Bosskovitz
    16.5k
    Ta faca ne pokazuje dojam covjeka koji je dosao u "klub koji je jako napredovao na svim poljima osim eto na sportskom"Jaro

Neću ulaziti u priču tko je kakvu facu imao, ali jedna stvar: Dinamo nije Milan i ne funkcionira kao Milan. Dinamo ni za godinu dana neće funkcionirati kao Milan. Ono što Dinamo jest, Dinamo je danas puno organiziraniji, koherentniji i profesionalniji klub nego što je bio prije godinu i pol, a u međuvremenu je prošao internu revoluciju, kompletnu promjenu paradigme funkcioniranja.

Ne znam, ali uvjeren sam da apsolutno nitko u klubu nije zadovoljan ovime kako Dinamo izgleda na terenu, a još sam sigurniji da posao internog funkcioniranja kluba - poglavito u kontekstu sportske vertikale - nije gotov. U Dinamu je u godinu dana puno toga napravljeno, a u narednim godinama još će se puno toga napraviti. Vjerojatno će se i griješiti, no greške se ne smiju ponavljati.

Tako da nisi u pravu. Klub je itekako napredovao, a faca je bila faca čovjeka koji nije zadovoljan onime što vidi jer vjeruje da Dinamo može i mora bolje od ovoga. Da ne misli tako, to bi tek bio ozbiljan problem.
  • pencilneck
    891
    za loše odluke postoji NO čije samo ime govori šta radi.
    uprava je dovoljna po meni, mora se znati ko je za kaj ,a ne da 15 ljudi potvrđuje da li ćemo kupit nekog ili ne i sl.
    IO je bio uz MM koji je kriminalno vodio sportsku politiku. on je otisao ,a kaj cemo s njima? hoće i dalje loše donositi odluke?
    previše baba - kilavo dijete, to je naš IO.
    NKDZ86
    U istom postu zamjeraš IO-u da nisu intervenirali i spriječili loše Marićeve transfere, a onda kažeš da IO zapravo nema što ni odlučivati o tome i da bilo kakvo tijelo koje bi to potencijalno moglo - treba ukinuti.

Što je onda od toga dvoje?
  • emilperska
    10.6k
    Paralelno s reorganizacijom sportskog segmenta kao ključnog treba što prije ići na novi Statut koji će modernizirati klub, olakšati upravljanje i donošenje odluka te jasno odrediti odgovornost. Konkrento, ukinuti IO, prebacati dio toga na NO kojem povećati broj članova s 3 na 5. Proširiti ovlasti predsjednika Uprave i ukinuti ove sve pododbore koji su ionako "volonterski" isto kao i IO koji "volontira".
    U toj novoj organizaciji mislim da se i Skupština ukida jer su svi članovi ujedno "Skupština" i direktno biraju Predsjednika ili koga već..
  • pencilneck
    891

Kako točno je Dinamov roster i bodovni učinak na kraju ove sezone drugačiji da smo umjesto IO-a imali samo NO koji nema pravo odlučivanja ni o čemu?

Ja vidim da bismo imali iste ulazne transfere kao i sada jer bi Marić dovodio iste igrače sa i bez IO-a, uz to što bi Sučić otišao još prošlo ljeto za 6 milijuna eura u Como (umjesto za 15 mil. u Inter) i bez njega bi vjerojatno završili treći u HNL-u (dakle bez Europa lige koja nam se sada smiješi).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.