• tp1997
    1.5k
    Ne znam zašto to sebi radim, ali gledam Gorica-Lokomotiva.

Mudražija ako bude ovako igrao bolje da i ne dolazi...
  • fakin
    769
    mislim da njega više zanima sutrašnja tekma nego ova današna. o ničemu ne odlučuje, on prelazi u Dinamo, jednostavno ne želi se bezveze potrošiti da se ne bi slučajno povrijedio u nebitnoj utakmici
  • Paggini
    50.3k
    Kakav dan za nogomet, dvije ikone igre odigrale zadnje utakmice za svoje klubove....

I obojica dolaze u Dinamo heheh
  • NORTE
    15.8k
    Samo mi objasni od kud ti ta besmislena teorija. Odlučuju zadnje kolo tj sljedeći vikend. Vukovara odgovara i neriješeno, a Opatija isključivo pobjeda.

Gol razlika nema apsolutno nikakve veze
    bongo

U slučaju istog broja bodova odlučivala bi gol razlika.
    Zato je Opatiji danas igrala samo pobjeda.

Da je Opatija danas odigrala neriješeno onda ni pobjedom u Vukovaru ne bi mogli biti prvi, osim u slučaju da im Vukovar pusti utakmicu 0:6 tj. 6 golova razlike.
  • bongo
    1.1k

Nisi u pravu. Imas propozicije natjecanja koju stranicu prije sam stavio
  • Tvrdica McTvrdi
    117
    stvarno je, piše ako je za prvaka da je omjer (ne vrijedi i za relegaciju npr kolko vidim). Stvarno čudno jer igraju se 3 tekme, jedan suparnik ima dvije doma..ne doima se pravednim. Općenito bi u ligaškom sustavu gol razlika bila bolja stvar jer nagrađuje napadacku igru cijele sezone, da i onih 3-0 na poluvremenu nastojiš pretvoriti u 5-0, ovako isto vrijedi naših 5-0 Istra I Belupo i tovarskih 1-0 iz penala krumpanje cijele sezone.
  • Dadox
    275
    Ako sam dobro shvatio danas na tekmi u Gorici Carević je izbio klubu 100 tisuća € iz džepa jer 9.-to mjesto vrijedi toliko manje od 8-og. Jedan od članova uprave ga je naglas prozvao u par navrata za vrijeme tekme,a na kraju i sočno opsovao.Valjda zbog kombiniranog sastava koji je izveo…Srdačan pozdrav u loži Vrbančića,kojeg muči zadnja loža i Gurlice na štakama.
  • Dinamo iznad svih
    180
    Stoka s rujevice napala bus belupa, bacali bengalke na prozore hotela...
    Ajmo Slavene vratite im za ovo večeras
  • rioda
    8.5k
    Dodatan motiv za Slaven... Lijepo od Armade :pray:
  • Dadox
    275
    Točno kako su i zazivali na jednom drugom forumu. Takve se stvari događaju u Splitu i Rijeci.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Ono kad te trta neuspjeha pa napadaš i remetiš san igračima Slaven Belupa... :rofl:
    Ajmo Belupo, osvojite to 4. mjesto, a iza toga i kup!
  • Crni86
    10.6k
    Sve je kao stvoreno da im se karma okrene i da danas kiksaju…. 3500 navijaca na treningu stvara dodatan pritisak ekipi koja nikad nije igrala takve utakmice, navijaci vandalizmom dodatno motiviraju goste… grad Rijeka organizira proslavu naslova… pa jebemti ajde karmooo pokazi se
  • Paggini
    50.3k
    Podravske štuke kad vide kako im šaka jada napada igrače, slikovito:

MV5BMTMzNzAyMzAzNF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTQxMzg3._V1_.jpg
  • Odani Zgd
    539
    Šta očekivati od "šake jada" Armade koji su u bocu s Gustafima po broju članova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.