• NORTE
    15.8k
    Koja razlika u 2 sampionske momcadi u samo 2 sezoneJaro

5 istih u prvih 11 i nije baš malo.

Ostali:
    Kim - Bayern
    Zielniski - Inter
    Lozano - PSV, MLS
    Rui - nisu mu dali novi ugovor, penzija s 33 godine

Talijanski klubovi su većinom u banani pa bi Napoli mogao i ubuduće ostat u samom vrhu.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    kod nas je vecinom igrao lijevog beka i to je jedan od problema. Meni je izgledao dobro, ali imao je nesrecu sto je igrao u vrijeme KTCa i Dilavera. Opet, Serie A za stopere je odlicna liga, pa i Ismajli tamo ima cijenu, a lopata je.
    Rrahmani ima svoje musice, ali isto tako ima dobru tehniku, jak je u duelu i skoku i kurcevit :lol:
    Kazem, mislim da nije niko ovo ocekivao tako da si ne mozes uzeti za zlo. Na kraju krajeva uzela ga je Verona koja nema prebijene, ali ga je mislim Juric vidio kao pravu investiciju.
  • Hnlovac
    2.2k
    Kako mi je drago zbog Contea... kakva emocija i ljubav, prekrasno
  • dzis
    1k
    Talijanski tovari digli naslov. Nisam ovo ocekivao nakon prodaje bitnih igraca proslo ljeto,ovo je definitivno Conteov naslov.
  • dzis
    1k
    Izgleda da Wirtz izabrao Liverpool. Veliki rizik za njega jer premier liga bas ne voli te kreativne 10tke.
    Veliki rizik I za klub jer moraju mjenjat formaciju za njega. Vise bi pasao nekome sa 451 , jedino ako ga Slot ne vidi kao lijevo krilo ali tamo su vec Diaz,Gapko I Cheisa. Dosta iznenadujuci transfer.

Mislim da bi mu vise pasao City Di bi bio iza Halaanda

Definitivno cu popratiti vise Liverpool ako se ovo realizira jer svida mi se stil igraca. Bas je ono old school player nesto kao Totti ili nas Bati :)
  • Dzoni
    1.3k
    A to znači da Gibbs White vjerovatno ide u Manchester City, on je bio Cityu drugi izbor nakon Wirtza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.