• Paggini
    49.8k
    Mislim, nece se dogoditi, ali nadam se stranim sucima. Jer ako osvojimo, ne da mi se idućih 20 godina slušati o krivo dosuđenom autu u 85. minuti
  • Pacho
    958
    "Prema dostupnim informacijama, Hrvatski nogometni savez zaprimio je zahtjev NK Istra 1961 da se njihova utakmica, koja može imati izravan utjecaj na plasman u Konferencijsku ligu, odigra u zasebnom terminu. Na takav su prijedlog pristali svi uključeni klubovi – Osijek, Varaždin i Slaven Belupo – kao i sam Savez."
  • NitkoBitan
    26.4k
    Napravili su krucijalnu gresku - nisu kontaktirali Hajduk!

Vegeta je goli k za njih...
  • NORTE
    15.7k
    Veliki postenjaci. A ranije ove sezone gurali da zamjene domacinstvo sa Sibenikom tako da bi oni igrali zadnju doma "iz sigurnosnih razloga".Pacho

Ma klošari.
    Naravno da bi trebala igrati i Istra u isto vrijeme, ali ako su tražili da igraju prije i svi kojima je to bitno su pristali kaj se ovi javljaju?
  • Mathiasovi Chageri
    5.1k
    ali ako su tražili da igraju prije i svi kojima je to bitno su pristali kaj se ovi javljaju?NORTE

Jer im gori odjednom pod nogama. Istra je tražila da igra dan ranije upravo zbog izravnog prijenosa i VAR-a, jer inače ne bi imali VAR u njima bitnoj utakmici. Hajduk se javio jer Istrin poraz dan ranije miče pritisak s Varaždina i daje mu prostor za kalkulacije u zadnjem kolu, što njima ne odgovara.

Sad je samo pitanje zašto nije prebačena Loksa i Gorica dan ranije umjesto Istre i Osijeka, no dobro, ako su Puležani to tražili od HNS-a sami...
  • IvanPerić1945
    109
    Izvlače se preko Istre, k**** je Istra tražila. Cirkus ljudi u HNS-u napravili
  • NORTE
    15.7k
    Neka dovedu taj var za 4.tekmu i riješen problem.
    Nije normalno da Istra ne igra kad i konkurenti.
  • IvanPerić1945
    109
    Da, volio bi da se Istra oglasi
  • tp1997
    1.4k
    A koliko stvarno to miče pritisak s Varaždina? Mazne li Belupo Rijeku, preskočit će Varaždin ako ovi ne pobijede nas.

Kalkulirnje bi im se izrazito moglo obiti o glavu
  • Sajla
    8.7k
    ja bih da se igraju sve 4 utakmice u isto vrijeme, osigura VAR sustav u Puli, masno ga plati pa da nestane struje. slučajno, jel.
  • NORTE
    15.7k
    osigura VAR sustav u Puli, masno ga plati pa da nestane struje. slučajno, jel.Sajla

Igra se u Osijeku, ali ovo ti je odlično. :cool:

Hajduk i VAR :grin:
  • Dzoni
    1.3k
    Meni je sramotno da nogometni savez koji je s reprezentacijom dogurao do svih silnih uspjeha ne može organizirati bar 5 VAR sustava da se zadnje kolo može igrati kako spada svi u istom terminu. Sve ostalo nije vrijedno spomena
  • ElDorado
    3.7k
    Istra nije odlucujuca u tom trokutu. Naime i Varazdin i Slaven moraju ici na pobijedu bez obzira na rezultat Istre. Zato zapravo nije niti bitno da li igraju u isto vrijeme.
  • Zg123
    1.8k
    Mjaukavci su ovaj put u pravu, u doslovno svim ligama se zadnje kolo igra u istom terminu pogotovo kad skoro sve tekme imaju neki rezultatski imperativ.
  • wolfgang14
    2.3k
    Neko je bio pitao gdje će bit pehar:

Dok će igrači biti na terenu, a navijači se nervirati na tribinama, predsjednik HNS-a Marijan Kustić sjedit će se peharom i medaljama za prvaka Hrvatske – na Bosiljevu! Kustić i delegacija HNS-a na raskrižju autocesta gledat će prijenose utakmica i čekati rasplet. Kad bude jasno tko je osvajač sjest će u automobil i maksimalnom dopuštenom brzinom jurnuti prema tom gradu i stadionu. Tamo će ih dočekati sve spremno da uruče trofej i odličja.

SN
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.