• Pacho
    958

Bolji medusobni omjer, u ovom slucaju radi gol razlike, koji se gleda tek na samom kraju.
  • dzgkt
    213
    Gledaju se međusobni susreti nas i Rijeke i tu su oni bolji, ne gleda se ukupna gol razlika nego bodovi i golovi iz međusobnih susreta.
  • Jay
    1.6k
    U nedjelju ću se taman vraćati za Zagreb, prolazim Otočac...
    Trofej je naš, ne brinite.
  • prefontaine
    2.2k
    Dok prvenstvo traje, gleda se gol razlika. Kad je prvenstvo gotovo, gleda se međusobni omjer, ukoliko su dva kluba u pitanju. Ukoliko su tri kluba u pitanju s istim brojem bodova, gleda se tablica međusobnih omjera. Eto tako nekako najjednostavnije.
  • DrawTube
    6.9k
    Ljudi zaboravljaju da je glavni financijer Istre osigurao ostanak u La Ligi, tako da je moguće da će, pogotovo ako osiguraju Europu, upumpat još love u klub

Za titulu premalo, za Europu skroz dovoljno. Iskreno, ak ne dođu ponude iz Europe i nastavi se raspad dolje, ne bi me cudilo da Livaja pristane i za 500 000 eura + bonusi odigrat u Istri, kad bi klub izborio u Europu. Uostalom, dosta mu je Hajduka I Splita, to se vidi
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Ako su im stvarno takve ambicije to vjerojatno znači da Garcia nigdje ne ide.
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Jel smatrate boljim sistemom da odlucuje medusobni omjer ili gol razlika kao recimo u Bundesligi? Razmisljam bi li klubobi u nekim utakmicama mozda vise riskirali i opcenito igrali ofenzivnije i na gol vise da na kraju odlucuje gol razlika.

Najprije mi pada na pamet onaj derbi na Maksimiru sa Karoglanom gdje je znao da mu taj x donosi ubiti bod vise. Da je do gol razlike takve kalkulacije bi trebale bit manje. Barem si ja tako nekako mislim.
  • IvanPerić1945
    109
    Hajduk se žalio na odluku HNS-a i predlaže da se nađe rješenje da se četiri utakmice odigraju u nedjelju u istom terminu uz korištenje VAR tehnologije na svim utakmicama. Često su ove sezone bespotrebno kmečali, ali ovdje su u pravu.
  • Jay
    1.6k
    U Istru će se upumpati novci, imaju odličnu sezonu iza sebe i blizu su Europe što naravno otvara apetit investitorima.
    10 milijuna eura u Hrvatskoj je puno, u Španjolskoj ništa.
    Neće livaju sigurno dovesti, do mene došlo nedavno šuškanje da i oni žele Miereza nazad, znači ciljaju visoko.
    I to je opravdano jer ako zadrže kostur ove ekipe plus 2-3 vrhunska pojačanja to je taman za euro borbu i potencijalni top 3
  • Pacho
    958
    Zasto jos nitko nije prijavio masnog cetnika?
  • SAS1987
    17.4k
    U nedjelju ću se taman vraćati za Zagreb, prolazim Otočac...
    Trofej je naš, ne brinite.
    Jay

Napisao na naćin da ce netko pomisliti da planiraš na podrucju Otocaca ukrasti trofej ko Hajduk 1991 :lol:
  • Zagi
    9.7k
    Između ambicija Istre i Osijeka, morati ćemo se zadovoljiti trećim mjestom.
  • OsamŠest
    5k
    Možda će i Baturina put Drosine..
  • Olmic
    4.6k
    a kaj njih dira tekma istra osijek?
  • LA BOMBA
    244
    Točka koja je cestovnim putem približno jednako udaljena svim trima stadionima gdje igraju konkurenti za prvaka, inače, su naplatne kućice u Otočcu (oko sat i 50 minuta). U HNS-u, kako doznajemo, najbliži su toj opciji, da pehar čeka na autocesti.

- Tko osvoji naslov prvaka, dobit će odmah pehar! Nema nikakvih odgoda, pobjednik će svoj naslov proslaviti s peharom - rekao je predsjednik Marijan Kustić za 24sata.

Po takvom, prije 21h nitko neće dići trofej.
    din

Trebali bi voziti trofej sa helikopterom.

A ne znam zašto ne naprave kao premier league i preprosto naprave 3 identične trofeje, jednu za svaki stadion, pa onda tko osvoji zadrži a ostale se koriste za promocijske svrhe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.