Veselim se novom GUPu i nadam se da ce promijeniti dosta toga — jedan u nizu
Imate na fejsu kod Brnjasa što su od Grškovićeve napravili,kako su je iscrtali nanovo....ono je horor,il je bio neko pijan — Odani Zgd
ja vozim tamo svaki dan i isto sam jučer kad su to napravili komentirao ženi. Da izmisle parking za 3-4 auta su napravili slalom doslovno kao da se pijanac vozio sa tim crtama. — mali M
Evo i u mom kvartu vijesnik izbora. 9 mjeseci razrovana cesta, doslovno prasina jer su posipali soder na cestu nakon kaj su zamjenili vodovodne cijevi iz Habsburske monarhije. Tjedan dana pred izbore i pokosena trava i danas vidim bagere i ostalu masineriju za asfaltiranje — rokikaciga
Evo iscrtali su parking i sada to sve ima smisla. Istina vozi se ful lagano slalom, ali meni je to sasvim fajn, a parkinga ima solidno iscrtanog, nije samo 3-4 komada. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.