• tp1997
    3.5k
    Mene isto zanima kako je Hajduk nakon kiksa postao golemi favorit za pobjedu na kladarama, a do kiksa čak Rijeka imala lagano niži koef
  • Hnlovac
    8.1k
    snet je skupina ljudi na iglama i mislim da daje jako kriv dojam o navijačima klubova (izuzev tovara) ali ok to je moje misljenje
  • Krizy
    77k
    2023./24. - Jesenski dio
    Hajduk - 41
    Rijeka - 38
    Dinamo - 37

2023./24. - Proljetni dio
    Dinamo - 45
    Rijeka - 36
    Hajduk - 27

2024./25. - Jesenski dio
    Hajduk - 36
    Rijeka - 36
    Dinamo - 29

2024./25. - Proljetni dio
    Dinamo - 32
    Rijeka - 26
    Hajduk - 21

2023./24. + 2024./25. - Jesenski dio
    Hajduk - 77
    Rijeka - 74
    Dinamo - 66

2023./24. + 2024./25. - Proljetni dio (ostala dva kola za odigrati
    Dinamo - 77
    Rijeka - 62
    Hajduk - 48
  • vjeko1701
    30.2k
    Kažem, nije samo stvar sneta već i iskustva uživo, samo je lakše sa sneta staviti nešto ovdje.

Osobno mi je Istra 3. na ljestvici klubova koje ne podnosim, primarno zbog iskustava uživo a onda i preko neta.
  • The Undertaker
    10.3k
    Hajduk (i klub i NH) plaća PR da na mrežama poput Sportneta gura određeni narativ. U tomu su oni pioniri, još sa portala SD. Prilično sam siguran da su i Varcheck i Crne kese na plaći, ovako ili onako. Teško je onima koji ne prate duže zaključiti tko je autentičan a tko nije.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Pa eto Kovačević neka dobije rijeku i naslov nam osigura
  • Hnlovac
    8.1k
    Ha jbg, ja sam nekoliko puta iso nas bodrit na Zapad Drosine i nisam doživio neke komplekse, gori su mi bili moji zagorci u Vž s onim klasičnim zagorskim sranjem na sve

Ali ok, slažemo se da se ne slažemo
  • Paggini
    101k
    Prilično sam siguran da su i Varcheck i Crne kese na plaći, ovako ili onako. — The Undertaker

Na dobrom si tragu, ima još tih žoharskih stranica.

Prije su financirali Telesport pa im je to postalo preskupo kad su vidjeli da mogu poslat dres i čarape ovim klošarima a dobiti još veći reach sa šizofrenijom, paranojom i konstantnim udaranjem po istome.
  • ivanzg
    516
    Uvjeren sam da Rijeka neće pobijediti u Splitu, biti će potrošeni od kupa a i te famozne priče o puštanju će sigurno igrati veliku psihološku ulogu.

S druge strane vjerujem da se jebe Gattusu,Livaji,Rakitiću i ostatku ekipe koja vjerojatno odlazi iz kluba tko će biti prvak i da im uz svu ovu sramotu koju pokazuju na terenu do sada ne treba još nekakvo prozivanje i sramoćenje o eventualnom puštanju.
  • Omake
    21.8k
    Šta veli zakon veliki brojeva? Je li vrime da tovari nekog i dobiju?
  • The Undertaker
    10.3k
    Ako si primjetio, naglo su se ugasili nakon otkaza Lukši. Poslije su se opet neki vratili, valjda nakon intervencije NH.
  • Oluja
    7.5k
    Hajduk je ove sezone ostvario jedan od najboljih rezultata u HNL-u, bili su prvaci ožujka.
  • serbus
    6.2k

Ja vjerujem u ovom slučaju da je tako pa vidimo za tjedan dana. I ne sumnjam u tvoje poznavanje klade i sustava ali jednostavno mislim da idu zaraditi dobru lovu.
  • Nolifer
    15.8k
    Da se prisjetimo ovog gnoma i klauna

IMG-8830.jpg

Hahahahahahahaha :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image