• pencilneck
    869
    Još će nam ova abominacija od finala Kupa koji se igra na dvije utakmice ići na ruku. Manja je šansa za iznenađenje.
  • miro
    6.3k
    Ne znam bas ovo za kup. Da sam Miško, možda bih ponudio Slavenu kup u zamjenu za zadnju tekmu i prvenstvo :chin:
  • tp1997
    1.3k
    Moje misli idu u istom smjeru. Belupo sam već otpisao kao tekmu gdje će Rijeka kiksati, i iz ovog razloga i iz čisto nogometnih.

Ali ako ne bude mutnih poslova, nadam se da ukoliko ne prestignemo Rijeku, oni uzmu duplu krunu što bi po kvaliteti i trebali pa da se okoristimo direktnim ulazom u EL
  • Jurki
    17k
    Bit cemo puno pametniji nakon iduceg kola.. ako u Šibeniku bude sudila neka budaletina tipa Bela ili Pajaca koji svojim umijecem mogu lako unistiti neku utakmicu.. mogla bi se Rijeka poprilicno osipati za tovare.. nek im otpadne npr Selahi oni su u jebenom problemu.
    Jbg treba tu dodati i faktor umora, vec sad su ispuhani, pun k sati provedenih u busu u par dana, tanak roster.. jbg nemre Ri taj tempo izdrzati.

Nadam se posrtanju vec u subotu pa da sve kombinacije i kalkulacije padnu u vodu i da odlucujemo sami o svemu.
  • NitkoBitan
    25.9k
    Ne znam bas ovo za kup. Da sam Miško, možda bih ponudio Slavenu kup u zamjenu za zadnju tekmu i prvenstvomiro

Bio bi to pucanj u nogu hrvatskom nogometu. Rijeka ce rasprodat pola momcadi, prokockat kvale i eventualno uc u KL dok Slaven nece upast ni u KL.
  • miro
    6.3k
    Da, ali bio bi to tek 2. HNL trofej za Rijeku i prvi povijesni kup za Slaven
  • Srelee
    111
    Po meni je to realan ishod dogovor belupa i rijeke da se desi.
  • Jurki
    17k
    i onda domacica odigra konacno neki kurac i Misko ostane praznih ruku..
  • LA BOMBA
    151
    A i igranje Europske lige ne bi bilo toliko loše. Znam, neće biti love od LP-a, ali bi u UEL bili jedna od jačih ekipa i s obzirom na trenutni format natjecanja, mislim da bi mogli dogurati relativno daleko. Pa dajte zamislite da opet igramo 1/4 finale, ali ovaj put na punom Maksimiru. Grad bi gorio.Bjelko77

Da, pošto sad klubovi iz LP ne ispadaju više u EL, pa se ne može dogoditi da neki jaki klubovi tipa Atletico, Milan ili netko od Portugalaca odleti u EL i razbije te, a uz to još jedna dodatna engleska i španjolska momčad u LP.

EL je sad mnogo lošija po novom formatu, i zato je i neki Bodo mogao doći do polufinala. I ako je to lijepa priča i sve, još prošle sezone to se ne bi moglo dogoditi, kad pogledaš koji klubovi su bili u četvrtfinalu 23/24: Milan, Roma, Liverpool, Atalanta, Bayer, West Ham, Benfica, Marseille. Po novom formatu pola tih klubova bi bila u LP (Benfica i Milan su ispali iz LP, a Liverpool i Marseille ne bi ni bili u EL, jer su bili 5. i 3. godinu prije u svojim ligama, što je sada direktni plasman u LP). Imao bi samo Bayer, Romu, Atalantu i West Ham, a ostali 4 pozicije bile bi za klubove lošijeg ranga.

Sa druge strane, i KL je sada lošija, jer nitko više ne ispada iz EL grupne faze.

U ovom formatu praktički su samo engleski klubovi ozbiljna opasnost, jer je engleska liga toliko jaka da je i neka 7. i 8. momčad u toj ligi financijski prejaka za ostalu Evropu, i oni u EL vide mogučnost plasmana u LP i uzimaju to ozbiljno.

EL i KL su sad stvarno odlična mogučnost da se napravi neki "deep run" u Evropi, ako dobiješ laki žrijeb možeš čak i do finala. Pa recimo da onaj bolji Dinamo ispred nekoliko godina dobije ovaj Tottenham sada. Tko zna... A finale evropskog kupa, pa bila to i KL, to su snovi. Igra se na nekom ozbiljnom stadionu, dobiješ pola karata, invazija grada...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.