• Zg123
    2k
    Ne kuzim ovo o Kovacevicu i taktici pa kako je taj covjek trener onda? Sta im kaze na pripremi utakmice evo decki uzmite si loptu i igrajte pa sta bude??
  • ElDorado
    4.3k
    Ja i dalje mislim da nama treba adaptibilni trener koji će moći igrati i dominaciju u HNLu i neku tranziciju u Europi ako treba. Kovačević to sigurno nije. A niti Garcia. U HNLu nema takvog trenera. Težak je posao prepoznati i izabrati između trenera koji su tek neki potencijal. A gotovog stranca opet nema previše smisla.
  • scooniepenn
    4.8k

Imamo se pravo ne slagati. Treći gol uopće nije njegova pogreška. Je li mogao obraniti šut Sučića, vjerojatno je, ali nije ista situacija njega u raskoraku nakon obrane šuta Kačavende i da je prva opasnost šut Sučića. To je jako bitna razlika.
  • scooniepenn
    4.8k

Ma čuo sam jučer što oni laprdaju. Niti jedan od njih dvojice nije bio golman pa pričaju gluposti. Kačavenda puca s 12 do 13 metara svom snagom i Lučić je kao to trebao hvatati ili što. Čisto kenjanje da bi se umanjila zasluga Dinama za gol(ove). O izlasku na centaršut Pjace bolje da i ne govorim. To samo budala može izvaliti.
  • Droljo
    16.7k
    O izlasku na centaršut Pjace bolje da i ne govorim. To samo budala može izvaliti.scooniepenn

Kao da ne znaju da su naši golmani operirani još kao djeca od izlazaka sa crte...
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Zamišljam "Zonu Žutog Zida" tamo u proljeće 2008.

Koga nam to dovode...nikad nije ni Cvajtu osvojil, samo 3.-4.mjesta, u Bundesligi dvaput 11. i jednom ispal iz nje

Kak bi on trebal voditi svjetskog giganta, osvajača LP, finalista UEFAe...
  • Droljo
    16.7k
    Zanimljivi rezultati na index anketi treba li perković ostati i sljedeće sezone trener.
    Screenshot-20250505-114439-2.png
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Ma ništa Perković, to novinari naklapaju
  • SAS1987
    17.6k
    Riera je odličan sa medijima, glasan, high energy, elokventan u više jezika, koristi trash talk, igrao je u velikim klubovima, mlad, karizmatičan. Ultra-napadački pristup na terenu i van njega.LA BOMBA

Cannavaro zahtjevao aparat za sokove a Riera grill :lol:

f9e153698dd8f025ff68e054ce89fa89.jpeg
  • Enco
    491

Baš to sam pomislio neki dan, 100 % si u pravu
  • Olmic
    4.8k
    Ak vec dovodimo pol Istre bolje Garcia onda
  • Brusa
    3.4k

Dakle, prvo sam morao guglati o čemu/kome se uopće radi...
    Bitna razlika , koja je tu ispuštena su godine. Klopp kad je došao u borussiju je imao 40 godina, dakle, moglo bi se reći ,mlad, perspektivan trener. Kovačević sad ima 50 godina. I Klopp je onda do 45e osvojio 2 naslova prvaka. Kovačević je sa 45 godina , koliko vidim bio trener Podravine Ludbreg :eyes: , pa Međimurja :eyes:, pa pomoćni u Mladost Ždralovi.
    I sad ćemo ga mi otkriti sa 50 godina....
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k

Ovaj put nisam uopće uspoređival s niti jednim konkretnim kandidatom, već onak generalno kakva (ovdje) percepcija prevladava

Ak stavimo u neke razmjere HNL/Bundesligu i u svjetskim okvirima dinamo/BVB to mi je prije sličnije kak da mi sad Carevića imenujemo za trenera
  • Ivdzo11
    6.9k
    IGOR JOVIĆEVIĆ ZA SN
    ‘Boban me nije zvao, ali osvajam trofeje, radim i ne stajem sa željom da se jednom vratim na Maksimir‘

Iz razgovara zaključujemo da vas Zvonimir Boban nije zvao, nije ponudio da se vratite.

- Ne, nije. Motiviran sam da ne stanem. Ja sam sanjar, ali sanjam budan. Moraš ići i rušiti prepreke. Lud sam bio da sa Šahtarom osvojim prvu titulu jer želio sam uspjeh, a nisam ga napravio ranije. Potom sanjaš da odigraš utakmice Lige prvaka, pa pobijediš RB Leipzig 4:1, sve to povećava tvoje samopouzdanje, jača te kao ličnost i stvara te boljim trenerom. Iskustvo ti daje da donosiš kvalitetnija rješenje. Dinamo mi je pomogao da budem danas bolji trener.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Moram rec da sam izuzetno nezadovoljan sto ga se ocito nema ni u nekom sirem krugu. Jer ono kaj ce nam trener koji je vodio Shakhtar i Ludogorets u 17 europskih utakmica (11 EL + 6 LP).
    Puno vece iskustvo je imat tri utakmice tjedno zbog hrvatskog kupa recimo.

Papogotovo da se prije gleda na Biscana i Kovacevica, koji tesko da su bolji treneri od njega. Al dobro. Tko bude bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.