• gaTeDZG
    1.1k
    Ne bih se složio da itko glumata neku objektivnost, dok god rade ovako a jako, jako dugo ih pratim, još dok je masni Los bio u ekipi. OK, stoji da Korda i Zizi nisu opredijeljeni, iako za obojicu smatram da naginju ka plavoj boji, Karlo iz produkcije to ne krije, kao ni Miho koji je češće na tapeti njegovih tovara nego nas and it's not even close. Paušić je Sopin prvi analitičar i desna ruka, prvi bi s njim doletio u Maksimirsku 128. Dečki rade top posao i potvrda toga je Večernjakova ruža koja nije i ne mora biti relevantna za kvalitetu i ocjenu posla, ali kad pogledamo konkurenciju za tu nagradu - sve je jasno kakvu publiku imaju i zašto.

U UPU je slično, Pukšar je zanimljiv, Boban površan, Kecman li-la, Stipe tovarčina s njihove TV ali ga naš Ljubo nerijetko održi na distanci i ne da mu gušta. Valentina je sama rekla u nekom od podcasta da publika nikako ne voli kad je netko 'nesvrstan' a ove koji su se izjasnili čiji su - pljuju zbog toga.
    Suma sumarum, nikad nećemo u potpunosti bit zadovoljni, možemo nešto gledati ili ne.

Ja gledam oboje i sasvim mi je u redu.
  • Mali Zeus
    16.8k
    KordagaTeDZG

Hajdukovac je lik.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Moguće, iz Metkovića je i to je u redu, bar nije tovarčina koja laje na prskalice i lopte ili što već je aktualno u paralelnom svijetu luzera.
  • Mali Zeus
    16.8k
    ↪Mali Zeus Moguće, iz Metkovića je i to je u redu, bar nije tovarčina koja laje na prskalice i lopte ili što već je aktualno u paralelnom svijetu luzera.gaTeDZG

Ma daleko od toga, da, lik je ok.
  • ElDorado
    3.6k
    Slažem se s tobom većinom i ja gledam jedino ta dva podcasta. Ali mi ide samo na živce ta lažna objektivnost. Recimo Cmrečnjak je meni iritantan a i prilično skromnog znanja za lika koji fura da je veliki novinar. Ne znam po čemu si baš za Kordu zaključio da je bliže Dinamu, lik mi se čini čisti tovar.
    UPU jedino možda Pukšar, Stipi su proradile strasti kako je bliže kraj prvenstva, a Ljubu cijenim jer je otvoreno Dinamovac iako mi se čini da nije baš sklon DPu tj da ih povremeno previše posere.
  • Mali Zeus
    16.8k
    Ljubu cijenim jer je otvoreno Dinamovac iako mi se čini da nije baš sklon DPu tj da ih povremeno previše posere.ElDorado

Ljubo se tu postavlja, gospodo dobili ste mandat i opravdajte ga, nema tu neke emocije prema sadašnjoj strukturi, što je ok, kaže što misli i ne skriva to.

Zizi je pak dinamovac al to papak skriva, al tu smo temu već imali ovod.
  • IvanKupres
    119
    https://youtu.be/67921Vj_3FQ?t=4921

Glogov kolac na Tuđmanov grob, i onda se čude što ih se zove orjunašima. Kako su fuj fuj fuj bljutavi likovi
  • Ivanmtk
    1.3k
    Nije iz Metkovića nego iz Gabele
  • IvanKupres
    119

Metković je zaselak Gabele
  • ElDorado
    3.6k
    Ali stvarno ne mogu pojmiti da oni deru po Ercegu.
  • gaTeDZG
    1.1k
    S koje je strane Gabele, hehe. Kako god, Korda je sasvim korektan lik. Najava za Slaven je uštimana taman pred novi podcast, nakon dugo vremena bi se moglo orgijat i po chatnicima :smile:
  • LA BOMBA
    145
    Meni je ta "objektivnost" na podcastima bezveze. Više mi se sviđaju oni engleski podcasti gdje svaki navija za svoj klub i onda se provociraju, sprdaju iz igrača i klubova, i nitko nije objektivan ni to ne glumi.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Ajd bar veceras dobri gosti kod Denis podcast..

Josip Juraj Pajvot, Josip Kvasina...
  • KtcGoat
    561
    sve dobro osim voditelja
  • Zagreb1992
    2.3k
    Jel može meni netko reći za koji list radi Kvasina ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.