• vjeko1701
    5.9k
    Pa tako igraju da nisam siguran da bi ih bilo tko od naših neprvaka u EL/LP prošli.
  • Infinity
    14.9k
    Mislim da ih je Zvezda uzela na iskustvo i srecu. Zabili su im iz prekida, a upravo tome su se i nadali. Gledao sam drugo poluvrijeme u kojem je Tirana imala dvije mrtve sanse dok Zvezda nije imala ni jednu, mada su na terenu meni izgledali bolje. Imali su loptu u nogama i gradili su igru. Tirana kada bi isla na postavljenu obranu Zvezde nije imala bas nikakvu ideju. Kontre su njihovo jedino oruzje bile. Dvije sanse koje su stvorili su i bile nakon kontri.

    Tuci da je ono zabio vjerojatno bi dobili do kraja. Borjan se vec pomirio da je lopta u golu. I onaj crni na 0-1 :roll: Nije cudo da ga je trener odmah izvadio. Za onakve poteze u napadu dok ti ekipa gubi jedan razlike se ide u zatvor. Suigrac na drugoj gol prazan ako dobije loptu i ovaj ide sutati preko golmana u padu. Ne bih mu bio u kozi veceras.


    U drugoj utakmici veceri PAOK dobio Besiktasa s 3-1. Odlican posao. Sada ih u trecem pretkolu cekaju Benfica, Gent i Dynamo. Nadam se da ce izbjeci Benficu, proci dalje i nekako kasnije ugrabiti grupu LP. Mislim da nije nerealno, a jos pored toga da se poklopi ispadanje nekog od trojca Celtic, RBS, Olympiakos i upast cemo u pot3 :grin:
  • Guinness
    1.9k
    Šteta, cigani ciganski prošli...
  • Navijač Dinama
    6.8k
    da ne znaš možda na kog bi sestrica išla u slučaju prolaska dalje? Jel isto na ove šta si nabrojao Benfica,Gent i ostali..??
  • Infinity
    14.9k
    Benfica, Gent i Dynamo.

    Zdrijeb je u ponedjeljak, zdrijeba se trece pretkolo LP i drugo pretkolo EL. Play off LP i zdrijeb treceg pretkola EL je u utorak tako da ce u slucaju ispadanja u utorak saznati protivnika u EL, a u slucaju prolaza u utorak ce znati protivnika za play off LP.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    aha, hvala :up:

    čini mi se da je ovo njima prvi put da igraju kvalifikacije, a da u kvalifikacijama kao i plasmanu u šešire ovisi ni više ni manje nego koeficijent, a sa obzirom da Loksa vjv.nije ni igrala znači počinju od malte ne nule.
  • Infinity
    14.9k
    Ti izgleda jako kratko pratis HNL. Lokomotivi je ovo cetvrti nastup u Europi. Do sad su odigrali 14 utakmica. Prosli su Broughton, Santa Colomu, Rovaniemi i Vorsklu. Ispadali su od Dinamo Minska, PAOK-a i Genka. Od sedam klubova jedino Genka nisu uspjeli pobjediti (2-2, 2-0), sve ostale su dobili barem jednu utakmicu. Lokomotiva je jedna od ekipa koja se do sad u Europi nije sramotila. Jesu imali raspad sistema u Solunu, od prve minute su usli u mlin i jbg.

    Njihov problem je to sto je nacionalni koeficijent veci nego njihov klupski pa igraju pod njim, a i on je jako mali. Isti koristi i Osijek, kao i svi drugi klubovi izuzev Dinama, Rijeke i Hajduka. Osijek ce vec naredne sezone igrati pod jacim koeficijentom, jer ga nastup u drugom pretkolu vec baca iznad tog nacionalnog, a Lokomotiva ako dohvati grupnu fazu naredne sezone ce imati koeficijent bolji od nacionalnog, mada ce to bez par bodova u grupi biti jednaka razina.

    Lokomotivi na kraju krajeva u ovom ne bi nesto specijalno pomogao ni koeficijent Dinama. Bili bi u tom slucaju nositelji u drugom pretkolu i onda do kraja nenositelji. Imali 4.000 ili 24.000 potpuno svejedno.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Ti izgleda jako kratko pratis HNL.Infinity
    Inače sam samo pratio Dinamo i rezultate, mrzio glavonje(i dalje).

    Ali poanta:
    Da, zadnje 2/3 sezone pratim ono "detaljno" što bi se reklo. Više sam pratio strani nogomet i recimo košarku,al to je druga tema.

    Rijeke i HajdukaInfinity

    Jesul oni do pot. grupne faze EL, u svakom kolu nenositelji? Ili postoji šansa za Rijeku? Isto tako dal mogu oni kako bolje od 4.og šešira u EL, u slučaju da dođu do grupne faze.?
    Mislim na Rijeku naravno.
  • Infinity
    14.9k
    Osijek je nenositelj od pocetka do kraja
    Hajduk je nositelj u drugom pretkolu i nenositelj u svakom narednom
    Rijeka starta u trecem i tu je nenositelj kao i u play offu

    Srecu imaju da se sva pretkola izvlace prije nego se odigra prethodno pa se onda moze preuzeti koeficijent. Hajduk tako recimo bude nositelj u drugom, prodje, bude nenositelj u trecem i tu izbaci nekog jaceg nositelja (Malmo, BATE, APOEL idealni) i s njihovim koeficijentom ce biti nositelj u play offu EL. Isto tako Rijeka u trecem pretkolu moze odmah izbaciti nekog od nositelja i biti nositelj u play offu EL. Isto vrijedi i za Osijek.

    Milan, Rangers i Granada mi se onako na prvu cine kao najjaci nenositelji u play offu EL. Mjesto nositelja ce dobro doci, al mozes naletiti i na Milan i na Apollon.

    Rijeka ako udje u grupnu fazu EL ce biti li-la. Trenutno stanje je takvo da su oni trenutno deseti u pot4, al uvijek se desi hrpa iznenadnje. S ovim koeficijentom bi u sezoni 19/20 bili pot3.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    aha, hvala na informacija. Pokušat ću to popamtit, te detalje, da ne bude blebetanja u prazno :sweat:
  • Infinity
    14.9k
    AZ - Plzen (Arena Sport)
    Celje - Molde (SportKlub)
    Garabag - Sheriff
    Suduva - MTA
    Lokomotiva - Rapid (Arena Sport)
    Ludogorets - Midtjylland
    Cluj - Dinamo (Arena Sport)
    Dynamo - Sarajevo (Arena Sport)
    Legia - Omonia
    YB - Klaksvik
    Celtic - Ferencvaros (Arena Sport)


    Bilo bi korisno ako netko ima neke informacije o tom da neki klub ima veci broj zarazenih igraca i da ce igrati u prosaranom sastavu. Bio bi red da se i mi na zoni kolektivno oparimo :lol: :lol:
  • Bosna86
    11.1k
    Kako to da nema teme za kladionicu na forumu... to treba staviti u neki humoristicni dio
  • Infinity
    14.9k
    Mislim da je cak i bila, ali izgleda da zonasima vjera brani kladjenje pa je propala i tema :lol:
  • Navijač Dinama
    6.8k


    Ima kladionica na temi "Parlaonica", samo je već više od pola godine neaktivna.
  • xavier
    11k
    zrmupuhgrwu3kk7e.jpg

    Na Indexu dan žalosti, ništa od tradicionalnog Alačevog teksta :cry:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.