• vjeko1701
    14.5k
    Ja sam sigruan da bi se i lokalne uprave više uključile da HNS poikaže da je voljan sufinancirati stvari i da ima jasan sustav dodjele tog sufinanciranja.
  • Carrasco
    6.2k
    Mislim da sam milijun puta postavio onu xp tablicu i broj pogođenih stativa u nadi da će se promijeniti nešto.

I jučer sa 0.55xg zabijemo tri komada.
  • SAS1987
    17.3k
    Klubovi i lokalne zajednice su odgovorni za infrastrukturu ali ne HNS. Naravno, super je ak HNS ima mogucnost da svima sredi travnjake ali bila bi glupost da sreduju stadione.

Na HNS je da postavi kvalitetna i smiselna pravila oko infrastrukture. Jer ak moze Dugopolje imati top stadion, Slavonski Brod gradi novi, Bjelovar nima jedan, nego dva nova stadiona onda ga moze imati i Zadar, Šibenik itd.

Vjerojatno postoje i neka pravila koja nemaju smisla, pogotovo minimalnom kapacitetu (mislim da je 3k). Ak je Rudesu ili recimo Orijentu dovoljno 2k, nek igraju na stadionu od 2k ako imaju ostale uslove.
  • marcio amoroso
    41.2k
    Puštanjem Rijeci bi od sebe napravili još veće debile. Izgubiti titulu od Dinama nije sramota, ali dati titulu Rijeci koja onda već ima dvije u 8 godina, a oni suhi 20 godina je za njih tri puta veća blamaža. Nitko nikoga neće pustiti, u to ne sumnjam.
  • vjeko1701
    14.5k
    Ovo mi je samo prebacivanje loptice. Ok da smo u nekoj Švicarskoj ili Austriji. Tu smo di jesmo i jako često ako želiš da se nešto napravi, moraš to sam pokrenuti iako nije nužno tvoja odgovornost. K tome, nije da ne postoji nikakav benefit toga. HNS ima novca, izdvojiti 1M godišnje da bi se nekome sufinancirali reflektori, brojači, možda sklepala neka montažna tribina je apsolutno moguće. Zauzvrat onda imaš apsolutno pravo postrožiti kriterije i derati kazne kada novi teren doniran od tebe u 6 mjeseci izgleda ko oranica. Al treba imati želje i treba ponekad na sebe preuzeti nešto iako nije nužno na tebi.
  • ZgDLions
    1k

Moje mišljenje je da Rijeci, tj. Miškoviću ni nije napeto prvenstvo.
    LP ni ne ganjaju, mora isplatiti bonuse, ionako misli od moguće dvije prodaje najboljih igrača prodati barem petoricu, a ako se ukaže prilika i desetoricu, ne misli ozbiljno kupovati i ulagati u momčad.
    Kup je njima premija, sve kako bi željeli.
    I Đalović mi je nasmijan, nema Fruka, pa nek se malo odmori, bumo vidjeli…
    Mozda griješim, ali meni to tako izgleda, šansa im se otvorila, a nije da bi poginuli za nju.
    Dobra im je sezona, u utrci do kraja, kup na dohvat ruke, dobro prodavali, a ak Dinamo uspije u LP ide još fina lovica.
    Bumo vidjeli za koji tjedan.
    Još će ispasti Zeko vizionar da nam trebaju pustiti prvenstvo.
    :rofl:
  • Neron53
    1.6k

Ako im i nije vazna Liga prvaka, ako i misle da im je nedostizna....zanimljive su im kvalifikacije za Ligu prvaka jer su one laksi put do grupnih faza drugih natjecanja .
  • ZgDLions
    1k

Vidio sam ove godine kak su ginuli da se plasiraju u konferencijsku.
    Smijenili trenera, postavili pomoćnog i vrhunski to odradili.
    Mala je to njima lova, a velika tlaka.
  • SAS1987
    17.3k
    nisi u krivu ali mogao bi vrlo lako nastati kontra efekt jer bi sve manje sredine samo ćekale (i kmečale) da im HNS treba srediti infrastrukturu pa će klubovi voditi još manju brigu te novac ulagati u igraće.

Za primjer, U ligu SS će ući Vukovar ili Opatija koji nemaju infrastrukturne uvjete pa ak će im HNS (su)financirati onda taj isti HNS to treba napraviti svakom klubu koji nema uvjeta a uspjet će se kvalificirati.

Edit:
    Dali bi i Rijeka i Osijek i Hajduk bubreg za grupnu fazu KL.
  • Jay
    1.4k
    Mrznja prema Rijeci, mrznja prema Sibeniku i mrznja prema nama su tri odvojena bica koja zive u tovarima. Simpaticno mi je kako se stvara prica da ce oni pustit tu utakmicu jer inace bi je kao dobili. To je po bod svakome, Rijeci ce to bit trece gostovanje u osam dana, a tovari nakon jucerasnjeg poraza moraju bezglavo jurisati po pobjedu u preostalim susretima sto ovi jedva cekaju.
    Borba za drugo mjesto, svemir se vraca u ravnotezu, thank you for playing.
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Bilo bi urnebesno da magarad protiv Rijeke izvede juniore na teren misleći da će tako pomoći Rijeci, a onda Rijeka njih zajebe tako što i oni izvedu juniore na teren, a na klupi im ostanu seniori koji se čuvaju za uvrat kupa protiv Slavena. :rofl:
  • rokikaciga
    1.1k
    Da napomenem da Sesvete ima gradevinsku i skoro sve papire, samo financija nedostaje...projekt je na mjestu starog stadion NK Croatije. Od Grada i HNSa nece dobiti niti centa za stadion
  • Jos-Optimus
    5.4k
    Gattuso nema šanse da nekom pušta, a Livaja bi se prije ubio nego tankirao protiv Riječana. Rijeka svakako kiksa danas
  • dumitrumitu
    1.4k
    Jel treba gradu treći stadion?
  • rokikaciga
    1.1k
    Ne, ali sam se nadovezao na postove prije da gdje ce igrati ZG klubovi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.