• Jos-Optimus
    5.4k
    Bivši sudac ustvrdio da je Hajduk teško oštećen
    Pogodite tog velebnog idiota bez čitanja članka, sramota da mu daju prostor igdje
  • criticus
    3.5k
    Pogodite tog velebnog idiota bez čitanja članka,Jos-Optimus

Kao Teeenžera
    Kiša nebo oooboji
    Takve je boje srce moje
    Otkad mi ne sudiš.

Ja ovo zapjevam svaki put kad mu ime spomenu i odma sam bolje volje. Volimo ga. Hvala mu.
  • Droljo
    15.3k
    Kakva budala...
  • Mp841
    13
    Od svega nadrobljenoga ova Tenžerina rečenica je najjača: " Tu nisu mjerodavne usporene snimke koje kontakt s leđa ublažuju, već normalna snimka koja jasno pokazuje namjeru i učinak Theophilea". Još samo fali da je rekao da kamere daju krivi dojam kod Galešićevog izbijanja lopte glavom, te da je lopta prešla gol crtu.
  • Crni86
    9.9k
    kontakt s leđa ublažuju,Mp841

Intezitet procjenjuje sudac na terenu. Za to nije mjerodavna snimka gospon Tenzera. Snimka je da pokaze da li je bilo kontakta ili ne. Glavmi sudac je vidio kontakt i procijenio je da je intezitet pre slab.
  • vjeko1701
    14.4k
    Ponovit ću svoju izjavu od pred koji tjedan. Davati prostora Tenžeri na ovoj temi je uvreda za ovu temu i sve one koji su ovdje citirani.
  • Mr Anderson
    11.5k
    S Tenžerom se i realniji Hajdukovci sprdaju.
  • badjibadara
    4.5k
    realniji HajdukovciMr Anderson

Ka'e to? Mitsko bice?
  • Marley
    3.9k
    ma nije, postoje oni, vjerovao ili ne :grin:
    Imam jednog takvog u najblizoj okolini. Uvijek realno prokomentira i nas i njih. A imam ih i jos par u siroj familiji.
    Ono, mozes s njima sasvim normalno razgovarati o toj temi, a na skoro svakoj su utakmici na Poljudu. Doduse, to su svi redom ljudi 60+. Ovi mladji, slazem se, mitska bica.
  • The Undertaker
    7.7k
    Stavite i Crne kese, da podigne kvalitetu teme a i malo promocije svakom dobro dođe.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Patlidžan Lučić ugasio komentare na IG, ali se svakako može naći njegov komentar "noći istarske" kad smo izgubili 3:0 na Drosini :smile:
  • badjibadara
    4.5k
    Zbog takvih i govorim. Sa nama na kavi sve top, realno sagledanje stvari kao, tu i tamo neka zajebancija... i onda ih snime u Biogradu okruzene svojima i glavni u drustvu kontra mrskih purgera...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.