• mosad
    1.3k
    Gledao sam ovu utakmicu već 50 puta
  • Hebimir Strašni
    69
    Ak već neće mijenjati na poluvremenu nadam se da bu barem zarotirao Stojketa i Pjacu. Ovak su i jedan i drugi izgubljeni u prostoru i vremenu.
  • Olmic
    4.5k
    Petko ide unutra
  • gledatelj
    846
    Obje ekipe čekaju kraj sa nulom.
    Nego jel kule uopće na terenu
  • Lox
    14
    Kaca/sucic, petko i kanga/kule i rile ili theo ak nemre, 352 stisnut nema se vise kaj izgubit…
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Na Poljudu su utakmice bile loše oduvijek, ali je i naša postava sugerirala da idemo na sigurno…

Po stoperima se vidjelo da ćemo ispucavati, dok nam je gore Kule? Nikakve logike, no dobro.

Ja bih uveo Hoxhu pa Petka. Stojkoviću opaliti dva šamara jer je na rubu da se ova nervoza valorizira i eskalira ozbiljnije.
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Gledao sam ovu utakmicu već 50 putamosad

I nijednom nije dobro po nas zavrsila.
  • emilperska
    10.2k
    Od otkaza Čačiću s komunjarama iz splita igramo partizanski nogomet i na Maksimiru i na titu. 2 smo pod Jakirom dobili koje su bila li la, a izgubili 2 koje i nismo trebali. Slični su ishodi i s Biščanom, Bjelicu su bura i ozljede uništili i prije nego smo krenuli.

Oni ulaze u svaku tekmu s nama kao da im je X dovoljan i često izlaze s pobjedom jer se u tom horuk nogometu s milijun balona, faula, jebanji majki sucu, presingu na suca, ubacivanju lopti u teren snalaze dosta bolje od nas.
    Ako ne uđe Petko i uspije donijeti koji potez, mozemo se udarati nogom u guzicu s Xom.
    Ako ćele Livaja dobije žuti, nemaju ni najmanje šanse dobit Goricu bez njega.
  • Ritam Ulice
    294
    Hajduk s padanjem i pritiskom na suca a mi s nekim jadnim posjedom lopte necemo nis napravit. Treba agresivnije krenut u napad i probat nesto izmislit pa kad puklo jebemu mater vise
  • Agramer86
    531
    Slijedi najvažnijih 45 minuta zadnjih desetljeća. Otvorit će se ovo, mora. Nadam se na našu stranu.
  • Markelo
    3.3k
    Još jedan derbi na Poljudu di je i over 0.5 golova upitan. Ufam se u nekakav krumpir koji će završit iza Lučića
  • bbb medimurje
    3.9k
    Apsolutno ista utakmica kao i svaka na poljudu zadnjih 5-6 godina
    Izuzetak je ono Jakirovo razbijanje s 3-5-2
    Nazalost po takvom kaosu se tovari bolje snazale uvijek
  • Jos-Optimus
    5.4k
    stari, pusti me da budem pozitivan i da vjerujem, to sam ja :)
  • Kermit
    391
    Dajte malo optimizma. Pa ne igramo sami na terenu. Nešto se pita i drugu ekipu, ekipu koji nismo još pobijedili ove godine.

I prošle godine smo i kup i prvenstvo na Poljudu dobili jednom golom na guzove.

Nije da gubimo 3 razlike i da nas je netko nadigrao. Tvrda utakmica, ulog je velik. Nama su bitnima 3 boda, ali ne smijemo poletit nego moramo biti strpljivi.
  • Vratite nam Istok
    545
    Apsolutno ista utakmica kao i svaka na poljudu zadnjih 5-6 godinabbb medimurje

Točno to, ne znam šta sunsvi očekivali s obzirom na tu činjenicu i na nasu igru ove sezone.

Ajmo probat utrpat jedan gol i doma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.