• ElDorado
    3.5k
    A kaj da Petko izmisli dva put smo dosli do 16 m
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Napetija je utakmica između Mionice i Lukavca. Osim blokirsnog udarca Sučiću i Šeginog šuta koji je otišo na Rivu, veliko ništa.

Za Cordobu mislim da je loš igrač, al ovaj garo u tovara je bar 3x lošiji i neinteligentniji.
  • fakin
    572
    Gdje se sucic skriva? Jeboga inter, zasto ne dolazi po loptu kad je treba iznijeti u protivničku polovicu?
  • Crni86
    9.9k
    Kad ce raketa dobit drugi zuti za mahanje za karton? Svaki faul lik mase…. Bitno da se na kangi dalo bildat misice protiv rijeke
  • Samo Dinamo
    167
    Ne igra im se danas, opet šetnja
  • ibro1986
    372
    barem da postoje nekakvi ubacaji, lopte u dubinu, al ni to
  • Kastrator iz zasjede
    58
    Trener koji se dodvorava hrv novinarima masakriranjem stranaca ce nas kostat naslova.Najveci nogometni lauci kroz 7 min igre skuze da u ovakim utakmicama Kulen nema sta radit ni sek.Oduzeo nam je prvo pol s tom idejom,on duela dobit nemoze,spustit loptu,proigrat..tekma stvorena bila da kanga krene.Diletizam.Strasno.Vadi ga van isti cas.Radje onda perica stavi napred.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    Dečki, dobro je...čekamo Petka i uzimamo ih
  • ElDorado
    3.5k
    mozda mu trener nije rekao da to radi
  • Miro Vugrinec
    8k
    Kulenovic i Stojkovic out. Unutra Kanga i Hoxa. Ovaku igru ne treba uopce komentirat…
  • Carrasco
    6.1k
    Igramo kao da smo promijenili 4 trenera u 8 mjeseci.
  • Tvrdica McTvrdi
    12
    Ako se to sad ne zabije na otvaranju nažalost nema ništa od ovog, kako sam i najavio, ovo "valjanje u blatu" ide njima na ruku. Izgledamo kao da smo na Bernabeu izašli. I da, ovo je 4. trener, do igrača je.
  • shameless86
    137
    ma ovo završava 0-0 i tako se produljuje agonija
  • Praskaton
    4.3k
    Dečki, dobro je..Jos-Optimus

Ma ne da je dobro odlično je.

Ljudi jel mi gledamo isti sport,klub i sezonu?
    Ovo je loše.Čekamo da primimo gol pa ćemo nešto igrat.Nema nikakve ideje,nema želje,krvi ničega.

Ja ovo ne mogu pojmit
  • Kermit
    391
    Gužva u sredini, ne uspijevamo po krilima ništa napraviti, a tu bi trebali biti u prednosti.

Moramo više trčati bez lopte, to smo svi detektirali.

Na klupi imamo dva aduta. Kačavenda i Petković mogu donijeti agresivnost i zadržati loptu.

Ajmo Dinamo, nema predaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.