• Tvrdica McTvrdi
    12
    Koliko godina su stari? Ako je 8-10 onda je Crash dobar, ali ako već imaju 13-14 realno mogu sve igrat, dakle God of War.
  • Eduardo
    24.1k
    I sam sam ko klinac igrao neke od navedenih igara... svakako mi je Crash bio broj jedan, ali ovaj put ću ipak uzeti It takes two na prijedlog kolege @nemapredaje tj. već je naručen ... ne znam igru, ali svidjelo mi se ovo malo što sam vidio. Dugo već ne pratim gaming scenu, bar ne intenzivno, ali svakako ću zabilježiti ove prijedloge za buduće potrebe po pitanju poklona :smile:

Spyro ima za PS4/5?

kakav Dark Souls... nije mi to baš za djecu :eyes:

predškolci, prvašići.
  • miro
    6.3k
    Knack 2, po meni najbolje za klince oko 10 godina
  • Paggini
    47.3k
    Spyro ima za PS4/5?Eduardo

Da, cijela trilogija, kao i Crash. Knack 2 je super prijedlog od @miro, mislim da to mogu i u coopu ako imaju dva dualshocka. Unravel 1 i 2 mislim isto da mogu u coopu, a ima i zagonetki i gluposti pa mogu malo i razmisljati.
  • ŽacZgb
    225

“…tema razvod braka :grimace:

Počinje kao razvod,kroz igru su tata i mama prisiljeni surađivati da više ne bi bili lutke. Nakraju se pomire. Tak da si ok sa igricom,naravno ak bu šogorica pratila radnju :lol:
  • ŽacZgb
    225

Hahaha,da da :lol:
  • DrawTube
    6.7k
    Ma sprdam, al minecraft definitivno preporučam kao i kolega, mogu bit gro kreativni s tim
  • Probirštift
    878
    Ima i spiderman ne znam kolko to malog zanima
  • ŽacZgb
    225
    Inače za klince igrice (neke su već nabrojane)

- AstroBot (dobije se uz PS5), ali ima i nastavak koji se plaća. 1 igrač
    - SackBoy 1-4 igrača
    - Overcooked (za malo starije,tipa 8+) 1-4 igrača
    - Minecraft
    - Lego
    - Peppa Pig
    - Paw Patrol
    - Knack
    - Crash triologija
    - Spyro triologija
    - It Takes Two
    - Disney Dreamlight Valley
    - Bluey
    - Plants Vs Zombies 2,3

Besplatne recimo Fall Guys,Roblox
  • ŽacZgb
    225

Spiderman isto za malo starije po meni. Kad je klinac imao 10 godina prešao je igricu više puta. Ove mlađe pak nije uopće zanimalo :smile:
  • BBBaranja
    3.4k
    Dobro jutro svima osim rječanima :grin:
    Nadam se da su svi koji su bili dolje stigli sretno kućama,idemo sada uzeti ono što nam pripada :strong:
  • Georg Koch
    5.9k
    FB-IMG-1746341805811.jpg

Dobro jutro, al bas DOBRO JUTRO plava gospodo :grin:
    Svi mi koji uzivamo citajuci sve i imamo osmijeh kao ovaj gospodin.
    Nisam bio u stanju nista pisati jucer nakon pobjede, ekstaza i sve ostalo su ucinili svoje.
    Uzivajmo malo u trenutku, nismo bas imali prilike ove sezone...
    Opet ce sve biti u nasim rukama, i vjerujemo da ce kralj opet ostati kralj.
    Samo Dinamo :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.