• mlinchica
    2.8k
    Je ali to onda mora biti fakat organizirana akcija :grin: da bi uspjelo. Treba se skupiti masa koja ne bi produžila ugovor uz obavezan dopis s obrazloženjem.

Ja nemam nikakve njihove usluge ugovorene i onda me, taman tamo negdje kad su objavili da imaju tovarsku TV, nazovu i nude ugovor prek njih.
    I to neki dečec s južnjačkim naglaskom. Odgovorila sam samo da dok imaju to u ponudi, meni njihove usluge ne trebaju. Na kaj je mali bahati odgovorio da ako Dinamo pokrene TV, možda će imati i to. Nakon tog me napustila već načeta pristojnost. :lol:

Znači, posvuda su i bahati su, znamo da su takvi oduvijek.
    Mislim da se jedino “bojkotom” njihovih usluga eventualno može nekaj postići.
    A Joško se naprosto hrani negativom usmjerenom prema njemu.

Možda bi trebalo i pisati na SS kladicu, kao glavnog sponzora lige, na HNS, … ne znam.
  • Felip
    474
    Ja vidim da niti Jeličić niti Vejić zapravo ne vjeruju da Hajduk može do pobjede, a kamoli do naslova. To se očitava u njihovim izjavama da će Hajduk do kraja igrati isto i nadati se nekom čudu pojedinca, a Jeličić posebno naglašava da Gattuso nema trenersku razinu da bi nešto osvajao. Znači, ostaju samo dišpet i sv.Duje.

Želim da mi konačno pokažemo razliku između kluba koji se borio u elitnoj ligi prvaka i osvajao zavidne bodove na toj razini i kluba kojeg su izbacili slovački rekreativci iz trećeg europskog razreda.
    Sram treba biti svakog tko dozvoli da nam Gattuso po kojem su se svi već ispišali sa svim mogućim kritikama sruši i četvrtog trenera u nizu i to kad je najbitnije, kad se sve lomi. Nemojte nam to radit...i to još pred Bobanom..
  • NORTE
    15.2k
    Ako imalo razmišljaju neće ovakvu utakmicu dati hrvatskom sucu.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Ma poludio sam, na Tribina podcastu prvo što su pričali o našoj tekmi s Rijekom je drugi žuti za Tea...smeća jedna, što nisu tako pričali o Livajinom penalu, neisključenju protiv Istre, o Selahijevom crvenom? To ne...pa i na Rujevici, Majstorović sakupi Kangu, dere mu se u facu, a Kanga dobije žuti za prigovor, to su silovanja što nam rade. Ja sam toliko uvjeren da smo mi za 2 klase bolji, sad je problem psihološke naravi, protiv Rijeke je ta blokada bila vidljiva kako je utakmica išla kraju - to je nakupljeni stres i traume od cijele sezone, jednostavno očekuješ dobiti gol. E sad, treba izaći na to Titovo ruglo sa mudima i namjerom da ih se razbije jer mi to možemo i cijeli fokus baciti na prvo poluvrijeme. Nemamo snage za ubitačan ritam 90 minuta, ali ako im ga metnemo na početku - gotovo je, la pa pa, raspad, panika i onda ide trpanje
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Od organiziranja proslave kad su se mislilo da osvajaju titulu do pojačanog kmecimetra i prebacivanja na kme kme i pogurance u korist dinama u rekordnom roku. Prebacuju se bolje nego emigranti. I zbog toga želim titulu ,da se jednom naša momčad skupi,ne usere i da odigraju muški ,samo jednom ove sezone . I sve im je oprošteno.
  • vjeko1701
    14.2k
    Je ali to onda mora biti fakat organizirana akcija :grin: da bi uspjelo. Treba se skupiti masa koja ne bi produžila ugovor uz obavezan dopis s obrazloženjem.mlinchica

Vjeruj mi na riječ, dovoljno je samo da dobe par stotina mailova na prigovore sa prijetnom otkazivanja ili neproduljenja. Već se pale alarmi.
  • nemapredaje
    5k

Jel onaj mimohod od Šibenika do Splita otkazan ili?

Niš se ne priča o tome više
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    :rofl: hahaha ma samo da uzmemo, inače ništa . Za sad smo samo dobili šansu i dalje moramo dobiti govna
  • Eduardo
    24k
    Gibonni bi rekao; I nije lako bit i svetica i kurba, sve po potribi kako se namisti u taj čas.
  • Dudu 9
    660

Bitno da prodaju priču kako mi kontroliramo sve medije.
  • Ivdzo11
    6.1k
    Za ovaj dio oko Dinama ne znamo, ali što se Hajduka tiče, stvari stoje tako da Kovačevića nitko nije kontaktirao, te cijela priča oko njega i 'bijelih' jednostavno nije točna.

I još dolazi u nezgodno vrijeme, dva dana prije Dinama, kada su svi fokusirani isključivo na rezultat u derbiju, te preostala četiri kola.
  • Filip85
    130
    Pa jel moguće da baš niti jedan HNL klub osim Dinama u svojim objavama/storijima nema spomen na VRO Bljesak na današnji dan ?? :confused:
  • Filip 91
    1.5k
    Tattičari koji tvrde da Možemo 'drma' klubom na aparatima.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Naukovic je nacional-socijalist.
  • Sajla
    8.3k
    sve ti je jasno kad mu vidiš prezime, da je naš bio bi Znanstvenić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.