• emilperska
    10.1k

Čampa mi je najdraži. Kad čujem njega, kao da sam na Delle Alpiju 2003. ahhahahah
  • Droljo
    15.3k
    3:3 nije loše. U milanu rutinski 1:0 (lautaro) i barca la papa.
  • Noel
    11k
    Viki i Šapit ponašanjem i komentiranjem utakmica izgledaju i zvuče kao srednjoškolci koji kasne u pubertetu. Ne kužim HRT da takve loše novinare drže na plaći. Sumrak sportskog novinarstva i sporta na državnoj televiziji. Onu emisiju stadion ne želim ni komentirat kao da su zapeli u poslijeratnim 90ima.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Možda je subjektivnostemilperska

Viki drkicu baca na YamalaNavijač Dinama

Ma uzas. Koliko je mali krivih odluka donio niti jednu nije kriticarski iskomentirao, ali kad Di Marco digne ruku da se lopta izbaci van onda zapravo on zove u pomoc svoje igrace jer ne moze sam protiv Yamala... smijeh.

Mali je odlican i dosta rano je nogometno sazrio ali nikad nece bit razina Messija i Ronalda. Niti je nesto specijalno brz niti pretjerano nogometno inteligentan, za par godina ce bit procitana knjiga, a sa 30tak u SA.
  • Paggini
    46.8k
    E sad se prebaciti na duel Kalik vs Ristovski, lijepo je bilo gledati malo nogometa nakon cijele HNL sezone
  • Crni86
    9.7k
    Odlicna tekma, ovo me podsjetilo na staru romantiku u ligi prvaka prije nekih 10tak godina.

Oni koji nisi gledali tekmu neka im bude zao.
  • Navijač Dinama
    9.7k
    ali kad Di Marco digne ruku da se lopta izbaci van onda zapravo on zove u pomoc svoje igrace jer ne moze sam protiv Yamala... smijehNitkoBitan

Slično je mislim Živković lli ne znam netko od Hrvatskih i za Van Dijka govorio, kad su igrali prije par godina protiv Barce(onaj 3-0, 4-0 polufinale LP) pa Messi ide u dribling i Van Dijk se pozicionira i ruke iza leđa, komentator veli nešto u smislu ne smije sam na Messija, mora čekat podršku suigrača..

Inače Yamal ima stvarno taj neki "touch" , ok je igrač, igra stvarno za svoje godine jako dobro, čak odlično, ali malko previše mi je razvikan, mislim da nije još na levelu recimo Musiale, Wirtza ili Pedria u tim godinama, Messia pogotovo.

Za njega mi čak lagano, veća mi je dijagnoza Raphinha i Dembele recimo za koje se govori da su trenutno zlatna lopta kalibar, iako mi je Salah baš ove sezone ipak nešto značajnije iznad.

Do prije dvije godine Raphinu i Dembelea valjda samo mater rođena nije sprdala da su precjenjeni, i imaju odličnu sezonu, ali to uzdizanje nogometnih igrača od strane navijača mi je gore nego kod nas kovanja Baturine u nekog superstara od 30 milja i budućeg nositelja reprezentacije ili Kulenovića kao novog reprezentativnog špicu što je bilo.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Cak se i ovdje moglo citat o usporedbi Messija i Yamal, znaci nikad ali nikad.

Yamal je dobar u izolaciji jedan na jedan jer je okretan i ima dobru startnu brzinu ali to je to, uostalom to uglavnom i je karakteristika tamnoputih krila.

Messi sam prode kroz trojicu/cetvoricu, donese 3 puta bolju odluku bilo pasa ili zavrsnice i da ne nabrajam dalje. Samo u ovoj utakmici sam vidio krivih paseva Yamala koliko ih Messi ne bi skupio u mjesec dana.

Hype kao i svaki drugi mi ide na zivce. Mediji ko mediji, zvijezde muzare se moraju stvarat.
  • The Octopus
    288
    Zaboravljas da ovaj ima 17 godina
  • NitkoBitan
    25.7k
    Ne zaboravljam, to sto ima 17 godina ne znaci nuzno da mu je nebo granica kak bi rekli. Rano je startao, rano ce dozivjet svoj vrhunac ali vrlo vjerojatno ce ranije i "izgorit".

To sto on radi sa 17 godina je impresivno, ali "legende" se stvaraju kroz cijelu nogometnu karijeru te se crte povlace na kraju iste. Ozljede, "glava", "burnout"... mora mali jos dosta toga prezivjet i nadzivjet.
  • Dinamosaur
    2.1k
    Privilegija je slušati Krešimira Čampu.
    Da su barem i ostali komentatori takvi. Uz ostalo kaj je pratio, mislim da je za nogomet i to pogotovo talijanski, jači od wikipedije i slićnih izvora.
  • The Octopus
    288
    Sve ovo sto si naveo ce mu doci godinama i iskustvom. Tesko je reci da ce biti bolji od najboljeg ikad u bilo kojem trenutku ali ovo sto pruza je jezivo dobro. Ljudi pale tv da bi ga gledali, nema puno takvih igraca. On je buducnost nogometa
  • Nolifer
    10.7k
    Kakva poslastica večeras od tekme. Respektiram Inter, jer igraju taman onolko kolko im treba. Vidi se da su savršeno spremili ovu 3 5 2 taktiku i da igrače imaju prilagođene toj taktici i da nema puno filozofije. Interovi golovi su večeras zaista bili na nivou i prekrasni. Šteta da je ovaj zadnji bio dosuđen ofsajd, no kaj je tu je...
  • Droljo
    15.3k
    Te foru sa 'najboljim ikad' su bezveze. Nemre se to izračunat pogotovo što se radi o nogometu a tu navijačke strasti dolaze do izražaja. Nekima je pele, maradona, best, oba ronalda, nekima messi, jamal itd. meni batistuta recimo. Nikad nebu postojao goat i to je tak. Posebno u nogaću.
  • Danko
    2k

"...ali malko previše mi je razvikan, mislim da nije još na levelu recimo Musiale, Wirtza ili Pedria u tim godinama, Messia pogotovo."

Lionel Messi at 17 years old: 9 games, 1 goal, 0 assists.

Lamine Yamal at 17 years old: 100 games, 22 goals, 33 assists.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.