• reziser
    7.3k
    kaj se još ne zna tko sudi u subotu? osobno bi stavio ercega koji je trenutno u top formi
  • reziser
    7.3k
    nisam presretan s njim, u ocima mu se vidi strah, i nema "muda"
  • Efes Pilsen
    10.9k
    Bel nas redovito prci, nista iznenadnog nema u tom izboru.
  • gaTeDZG
    1.1k
    Iste snove mi smo sanjali, iste zore mi smo budili... Pjevaj sokole pjesmu pobjede!!!
  • Petar86
    1.2k
    Kad Bel sudi to nije nogometna utakmica vec rukometna. Svakih 30 sekundi faul
  • Paggini
    46.8k
    ako sudi Bel, onda se već unaprijed zna kakva će to biti utakmica. "pustit će igru", tj. bit će nekoliko mesarskih startova nakon kojih će on samo odmahnuti rukom ili možda dosuditi prekršaj, ali bez kartona. nakon što to izazove nervozu kod igrača, trenera, publike i svi budu na rubu incidenta, onda će dosuditi žuti karton za neki sasvim običan faul pa će svi još više podivljati. bit će još par kartona, a nakon utakmice repovi u stilu "da mu je dosudio onaj prvi koji je bio još gori, to bi bilo isključenje pa N.N. ne bi zabio/asistirao/nešto". nadoknada će biti ili smiješno duga ili prekratka.
    ovaj opis vrijedi za 90% utakmica koje on sudi, ne vjerujem da će sad biti nešto posebno drugačije.
    Sajla

Evo da se još jednom iskopa ovaj evergreen i najsavrseniji opis Belovog sudenja
  • El Madrigal
    326

Evo svi hvalimo postavljača videozapisa. Ne svađamo se s istim. Fakin, odličan video, e kad bi se to ponovilo.
    Ekipa, koji pišete da je X dobar, zaboravite to. Ili pobjeda ili ništa.
  • Davieboy86
    466
    Al stvarno ne mogu jbno da shvatim ljude kojima je X dobar pa kalkuliraju par kola prije kraja. Smijem se kladiti privatno sa bilo kime na forumu da nam je X ravan porazu. Evo da ne tusim javno ,slobodno neka se svi jave koji imaju slicne fikcije. Dakle , sve osim pobjede je baj baj naslovu prvaka. To vam garantiram!
  • Dani Olmić
    1.3k
    Meni je X ko poraz. Hajduk je trenutno stvarno loš i nisu u stanju zabit gol iz igre. Dakle ljudi su na 4 gola u zadnjih 7 tekmi a bore se za prvenstvo, sto je sramota..

A i cinjenica da ih ove sezone nismo ni jednom dobili ne dopušta neriješen ishod ..

To si klub kao Dinamo jednostavno ne moze i ne smije dopustit
  • Jima
    30
    Kako je dobar bio Rog tada.
  • Dudu24
    283
    Jesam ja lud ili? Nigdje ne mogu naći video "šalove u ruke zapjevajmo svi..."

Molim ako neko ima video ili link
  • emilperska
    10.1k
    Dakle , sve osim pobjede je baj baj naslovu prvaka. To vam garantiram!Davieboy86

Da igramo s Dambrauskasovim Hajdukom ili proslogodišnjim u istoj raspodjeli bodova, onda si u pravu. Ovaj Hajduk se ne može sastavit sa smislenom akcijom. Jedini favorit u zadnja 3 kola su protiv raspalog Šibenika, a i tom se da pričat uz financijsku motivaciju jer i oni igraju dosta solidno..

Do kraja ovako šugave sezone, nužno je biti najmanje loš. Mislim da smo to u stanju i s Xom..
  • BeckaSkola
    87
    Zadnji put kad sam gledao derby na titu. Ovaj put opet idem. Nadam se istim rezultatom! :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.