• striko
    2.1k
    Odglumi ozljedu i spasi se.
  • Zg123
    1.7k
    Cestitke onome tko ga je doveo, pravi je humanitarac. Decko uziva na klupi najveceg hrvatskog kluba, a i bit ce mu i mi pokrivamo placu
  • dmil
    650
    nemoj tako, njega je doveo svemoguci Manenica, idol navijaca, onda je opravdano, a mozda i nije, nitko zapravo ne zna, jer nismo imali SDa, u svakom slucaju odlican skauting iako je 90% Zone govorilo da njegovo dovodenje nema smisla, ali sta mi znamo naspram skupih menadzera koji zaraduju 500% nase place i nedaj boze da bi radili razne rikverce/usluge/kombinacije s potezima koji nemaju smisla
  • Paggini
    46.6k
    svakom slucaju odlican skauting iako je 90% Zone govorilo da njegovo dovodenje nema smisladmil

90 posto zone je bilo u ekstazi kad je bio potpisan taj ponedjeljak u ponoc.

Svakako mislim da ima nogometa u njemu itekako, uz nekog Antonia Marinu iza njega
  • Tobogan
    1
    Leona danas ni na klupi. Od utakmice s Loksom ga nema u igri. Po svemu sudeći ide nazad u Vž.
  • Orc123
    11.3k
    Nama trebaju drugaciji tipovi igraca
  • NB86
    16.6k
    Prelako se otpisuje igrace jer nam je igra za kurac i ne moze nitko izplivat individualno u ovakvoj situaciji, belcar radi puno nevidljivog posla, puno otvoranja, kratkih paseva, ozbiljan potencijal i podcjenjen igrac u hnl-u zbog uloge, po meni itekako ima mjesta u dinamu kao zamjena za sucica
  • Mihaljević
    12.6k
    Belcar 2/10
    23 godine ima, neće donjeti kvalitetu odmah, ne možeš ga prodat, hvala ali ne hvala. Možda i ima nešto u sebi, ali to ima i Pavić sa 17g.
    Mihaljević

Drago mi je da je doveden samo na posudbu, suludo je ko je u njemu vidio novog Mišića.
  • Orc123
    11.3k
    Mi sljedece sezone ako zelimo ubrzati sredinu i ako Misic ostaje, mi moramo dovoditi motoričke igrace jer Belcar je daleko najsporiji vezni...ima on svojih kvaliteta ali ne vidim smisla da ga se placa akomimas Pavica koji je slican igrac i ima puno veci limit.....trebaju nam motoricniji i brzi igraci kako se me bi ponovila ova sezona kad nemamo prave 6ice a vezni nam spori ko blato...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.