• Odani Zgd
    393
    Prošle godine su Lukšu smjenili nakon naših pobjeda i nereda u Splitu,nek se tradicija nastavi i idući vikend,nadam se da se će se gamad raspast na proste faktore sljedeće kolo....rasulo u najavi
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    E moj stojke ,kakve su to lopte jbt?
  • nwankwo646
    532
    Možemo razumiti kmečanje na Pajača, nakon šta u Puli Livaji nije da žuti za lakat na Koskiju i hrvački zahvat na korneru, naravno da im je teško prihvatiti žute za Brajkovića.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Kad bi upecao zlatnu ribicu i dobio želju,bila bi da pokloni mišku snajper ,ništa drugo
  • Marc
    429
    Čekaj kaj priča ovaj tovarski metreosexualac nakon tekme.. kakav drugi žuti Pierre Gabriela kad RPG nije ni prvi dobio… kmecanje na najjace
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    pobrkao crne , Theo i RPG ,pao mu mrak na oči budaletini
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    Majko draga, kakva nas razina terorizma čeka na Poljudu idući vikend. To će biti takav talijanski diplomski rad Gattusa da to neće bit istine. Ubacivanja lopte u teren, odugovlačenje Lučića s ispucavanjem od treće minute, jedno deset grčeva u 57. minuti, unošenja u facu, ležanja nakon svakog starta, juriši i pritisci na suca još u tunelu prije utakmice. O tribinama ni neću, minimalno jedan duži prekid za bakljade i par neizvedenih kornera po par minuta dok se publika ne smiri s ubacivanjem stvari u teren.
  • Odani Zgd
    393
    Hoćemo strane suce na derbiju
  • Kruno
    886
    Jadni Josko i Valentina suza fali
  • Pacho
    656

Zato treba prvi zabit pa nek si jebu majku orjunasku
  • Chempers
    558

Osim što mi ne ovisimo sami o sebi, iako s obzirom na sve bilo bi iznenađenje da ne uzmemo naslov ako stvarno dobijemo sve do kraja. Stvarno je teško prognozirati išta s obzirom kakva je ovo sezona al drugi tjedan se mora izaći s mudima pa što bilo.
  • Ali
    2.6k
    Pitanje za Skominu ?
    Otkad je to gaženje po prstima protivnika kramponima prekrsaj a da nije žuti ?
    A sa druge stranje remplanje ramenom o rame žuti ?
    Čudno zbilja.

Sad očekujem kmečavce sa juga da se upale poput hepo kocki
  • Marc
    429
    Znači slušanje Stjepana Baloga na HRTu na sažetcima Dinamo - Rijeka mi je totalno old school.. i da.. nakon ovih sa MaxTVa on mi je još dobar..
  • El Madrigal
    326
    Samo dobiti bitku iduci tjedan!
  • shameless86
    104
    rijeka ce kiksat vec sljedeće kolko protiv gorice..predviđam x
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.