• Patak
    3.3k
    Tako je, najbolje da se držiš teme u koju se razumiješ, a ostavi mene i što ja vjerujem i koliko se to slaže sa tvojom vizijom Katoličke crkve.
  • vjeko1701
    14.2k
    Jel pošteno reći da ste s ovime završili temu?
  • Droljo
    15.3k

Ne smijem ništa komentirati :snicker:
  • mali M
    7.4k
    Jel pošteno reći da ste s ovime završili temu?vjeko1701

ma je, uvijek mi na kraju bude žao što se uopće upustim u ovakve besciljne rasprave, ali očito imam još prostora za rast :rofl:
  • Eduardo
    24k
    ali očito imam još prostora za rastmali M

I ovakav "mali" praviš kaos na forumu i rastjeruješ ljude... šta bi tek bilo da porasteš i budeš "veliki (M)"...
  • vjeko1701
    14.2k
    Ček, prvo mora doći do "srednji M".
  • Patak
    3.3k
    A dobro, da se prebacimo na zanimljiviju temu - pečenje rakije kako je to i kolega mali predložio. Ja tu imam dosta iskustva - šljive, i nešto malo marelice i kruške. Šljiva nam je u obiteljskoj tradiciji, koliko dugo ne znam, ali dulje od 70 godina sigurno. Kotao je onaj standardni 50 l sa svom pratećom opremom ali mi je to postala prevelika gnjavaža. Pa sam kupio jedan mali kotao od 10 l, i sad razmišljam što bi s njim. Razmišljam o nekim egzotičnim varijantama rakije, recimo murva, aronija, mušmula, nešto što se može nabrati u okolici vikse. Pa ako netko ima neki prijedlog bio bi zahvalan.
  • Droljo
    15.3k
    sam mogao pričati s Droljom oko pečenja rakije...mali M

Vi ste mene zamenili z nekime. Ja samo pijem rakiju tu i tamo. Jenput pekli i prepecali pa eto dvaput :lol:
  • masacusec
    5.2k
    Droljo, ti samo udaraš po rakijici i gembici? Piva 0 bodova?
  • Droljo
    15.3k

Derem pivu u gostionici a gem uglavnom po kletima i kućama, garažama kad se družimo. Žestoko jako slabo.
  • masacusec
    5.2k
    žegicu udaram samo kad sam janpi
  • Dino
    3.5k
    Danas na faksu je bila jako dobra dvojba pa me zanima opcenito misljenje:

Jel bi rade do kraja zivota od alkohola samo pivu pili ili samo gembac?
  • Sajla
    8.3k
    ni sekunde razmišljanja - radije samo gemišt.
  • Marktwain
    300
    Ovo je filozofsko pitanje u stilu kak da budem društven i ostanem trezan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.