• Olmic
    4.8k
    mislim da su ovdje proradile emocije kod Bobana, ali da ce sad pametnije i razboritije
  • don
    13.5k
    Istina je da me Zvone kontaktirao, ali ništa od mog povratka. Nije trenutak, premalo je vremena prošlo od zadnjeg puta i da budem potpuno iskren, neke rane na duši, u srcu i na 'leđima' još uvijek nisu zacijelile. Bez obzira na to, Dinamu i cijeloj modroj obitelji na čelu sa Zvonom, koji je uistinu najbolje što imamo u našim redovima, želim (kao sto pjesma kaže) 'titulu još ove godine' i puno divnih trenutaka, uspjeha i veselja u budućnosti", izjavio je Bišćan za Dnevnik Nove TV.Olmic

e bravo Igore, ogromno poštovanje za ovo.

za par godina ga očekujem na klupi, sad je prerano.

Bišćan. Zanima me sad kakvim ćete ga epitetima častit.Noel

pa nitko ga ne vriđa/govori loše o njemu osobno, već kroz prizmu trenera.
  • Droljo
    16.9k
    Biščanovim kriminalnim stožerom ili njegovim nepoznavanjem osnova taktičke i fizičke spremeemilperska

Čudno. Igor je bio jedan od naj spremnijih nogometaša svojedobno.
  • vjeko1701
    15.8k
    ako je Boban išao kao prvog kandidata zvati BiscanaE46

Ne možemo znati dal je bio prvi ili jedini za sad...
  • Paggini
    53.2k
    E trovači, evo vam par momenata pa udarajte po tome:

A) Boban zvao Biscana, jel on toliko sposoban uopce, jesmo se sjebali sto smo ga toliko zazivali???
    B) I Biscan nas odjebao, eto kakav smo klub postali!!!

Mozete jedno od dvoje, mozete oboje, kako vam pase
  • fakin
    873
    Shvatio i biscan da nije dorastao Dinamu, isto kao i corluka. Ajde nesto pozitivno. Jos da i vlaovic to shvati bilo bi super
  • Nolifer
    11.5k
    Šteta, al razumijem ga i respekt za Bišćana. :strong: Nadam se da će doć jednog dana.

A sad tko bu idući kandidat? Jovičević? :chin:
  • LA BOMBA
    293

"jedina osobna mrlja prema njemu mi je da je bivsi igrac reala haha."

Tu si pobrkljao Sancheza i Rieru, Sanchez je igrao za Real dok je Riera u Španjolskoj igrao za Mallorcu i Espanyol, sa kojim je 2007 igrao finale kupa UEFA. Nakon toga je 2008 išao u Liverpool gdje je bio u onoj Benitezovoj momčadi sa Torresom, Xabi Alonsom...

Inače je sa Balearskih otoka, i počeo je u Mallorci cad su još bili jaki, kad je tamo igrao Eto'o.

Kao zanimljivost, Riera je sa Mallorcom igrao protiv Hajduka 2001 u kvalifikacijama za ligu prvaka, tako da ima čak i igračku pobjedu protiv Hajduka.

A što se tiče Reala i Barcelone, za slovenske medije je izjavio da od tih klubova više voli Barcelonu zbog napadačke filozofije, ma da se je izjasnio da je ispred svega navijač Mallorce.

A Victor Sanchez je rođen u Madridu, Realovac, počeo karieru u Realovi akademiji i to mu je bio prvi klub.
  • Olmic
    4.8k
    e za njega mislim da je spreman..ludogorets igra u ligi kao Dinamo, vodio je shaktar u lp, dinamovac…
  • E46
    1.4k
    istina to stoji. Nadam se da nije jedini.
  • E46
    1.4k
    e onda ako je tako Riera je u mojim ocima savrsen kandidat ima sve. Posjed lopte, stvaranje puno sansi, visoko mu stoje linije, prilagodljive formacije, navijac Barce, uhh mokri snovi, sanjam 70% posjeda jos od Krune Jurcica,na bljeskove je znao imat zoran i cacic al ne konstantno.
  • ElDorado
    4.3k
    Ok Bišćana smo riješili tko je sljedeći za vređavelu? Riera? Inače Garcia kod Bobana dobro kotira.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ekipa mu zabija 1,9 g/u a prima 1,4 g/u. Mi zabijamo 1,9 g/u a primamo 1,3 g/u. Al bitno da on ima 67% posjeda umjesto samo 60% kao mi.
  • El Madrigal
    431
    Gospodski se zahvalio i svaka mu čast na tome.
    Prestanimo dalje analizirati istog.
    Meni je najveći problem što većina smatra da Dinamo ima 50-godisnju koncesiju na naslov i ako jedne godine slučajno ne bude prvak da će biti smak svijeta.
    Tako pišu tovari ispod svakog članka na portalima, tako pišu rektalnii alpinisti glavinjinig šupka, a nažalost i na Zoni se pojedinci (možda su iz prve 2 kategorije) spuštaju na tu razinu razmišljanja. Vis a vis toga smatram da nitko nikada niti u jednom klubu ne smije tako razmišljati. Trenerima u koje se vjeruje, koje se uzme za projekt, ako Dinamo igra dobro, dogura daleko u Europi i skuplja koef., osvoji jedne godine kup, a ne naslov, treba dati vrijeme. Koliko je Klopp dobio vremena da postigne ciljeve s Lpoolom,, Gvardiola s M. Cityjem?
    Ako se da prilika Kovačeviću ili Sopiću ili Jovičeviću, to treba biti na minimalno 3 godine, jer s dosadašnjom politikom potrošit ćemo i potencijale i renomirane trenere, kao i one u sredini, kojima je dinamo vrh karijere. I Ćorluku i Sopića i Niku Kovača. Tko ne dobije višegodišnje prilike, izgorio je.
  • Crni86
    11.5k
    Nadam se da je Igor Jovicevic iduci na Zvoninom popisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.