• ShanKu
    1.6k
    Naš skoro cijeli vezni red mora odigrat pametno protiv Šibenika i Gorice ili se očistit ili bit bez kartona...

Akumulirani žuti kartoni: 2
    Dinamo
    Arijan Ademi
    Martin Baturina
    Josip Mišić
    Sadegh Moharrami Getgasari
    Luka Stojković
  • don
    13.5k
    Ne kužim, navijate za Rijeku? WtfJos-Optimus

da, ka i većina foruma. Barem posli Istre :lol: A ne znan šte mislili, dobili Osijeka i da smo se vratili u borbu a da pri tom još nije nitko kiksa. Pa mi i da dobijemo svih 7 uključujući i hajduk možemo hipotetski bit na -5.

prvenstveno jer ova Rijeka može samo slučajno dobit male utakmice, igraju loše većinu sezone uz poneke bljeskove, plus imaju dobru obranu i to ih drži u igri. Mi slabo igramo i na bljeskove dobro, hajduk još gori ali ih sere rezultat jbg.

i da dobiju danas, kolike su šanse da dobiju Istru u gostima iduće kolo? :grin:
    idalje se držin onog šta san reka, rijeka će bit na -7 od nas na kraju.

Ak hajduk danas ne ispusti bodove prakticki su prvaci. Da ih u tom slucaju uopce mozemo preskocit morali bi u zadnjih sedam utakmica izgubit tri. To je maltene svaka druga. A za to ne vidin ikakve sanse.GeneralNapoleon

ja bi šačeka još Varaždin iduće kolo, vrlo realne su šanse da tu kiksaju ako ih opet ne usere ka i do sad. A dobiju li i to.. :grimace:
  • Kruno
    956
    Koji ocajan nogomet.
  • Dudu24
    284
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......
  • Mihaljević
    13.1k
    Hajduk veceras nece pobijeditDani Olmić

Jel to baš moraš izjavit
  • Paggini
    53.2k
    Imam jednu blitvarku na Instagramu 3-4 godine, živi u ZG, surađivali smo zajedno. Svaki, al doslovno svaki put kad objavi da ide na tekmu, hajduk nije pobijedio. Upravo je objavila kako se vozi prema stadionu......Dudu24

Ovakve vijesti želim!!!
  • zg041
    320
    hvatamo se za slamke :rofl:
  • Noel
    12.5k

Zakaj ne kupi godišnju za Hajduk?
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Ovaj komentator vidi Belcara na terenu protiv Rijeke :rofl:
  • M94
    1.7k
    Ma odma se znalo da Rijeka ne moze uzet naslov...
    Kako bi Stico rekao, nemaju taj kvalitetet.
  • ElDorado
    4.3k
    To da Loksa bilo kaj napravi danas je ravno novom svjetskom čudu. Tovari su sad rasterećeni i teško da će to propustiti
  • Keyser Soze
    14k
    Menalooo hahahah
  • Noel
    12.5k
    Strašno kaj je napravio Menalo.. ko Messi..
  • M94
    1.7k
    Neke je pricao protiv Menala el? :lol:

I ja protiv Rijeke taman... al eto vidis.
    Kako na silu uzimaju ovo jbt.
  • dzg7
    411
    Kaj im je čovjek napravio, svaka čast
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.